Zatvaranje RyanAir bording gejta

ryanair-avion

Za svako putovanje putniku je neophodna avio karta za RyanAir let i putni dokument. Dozvoljeni putni dokument zavisi od zemlje do zemlje, većina prihvata pasoš, ali mora da zadovoljava zahteve same kompanije, imigracione, pasoške i carinske kontrole. Svaki putnik je odgovoran za ispravnost i validnost putnog dokumenta koji nosi sa sobom.

Kada se online čekirate, predate prtljag, prođete kontrolu jako je važno da na bording gejt stignete na vreme, minimum 30 minuta pre poletanja aviona. Bording se zatvara minimum 20 minuta pre poletanja. Na gejtu je jako bitno da imate spremljenu odštampanu bording kartu i putni dokument.

Bez obrzira da li je putniku potrebna viza za putovanje ili su to ne EU/EEA građani oni moraju da imaju čekirana dokumenta i da poseduju pečat na bording karti koji dobijaju na samom aerodromu na pultu označenom Ryanair Visa/Document Check Desk i tek onda mogu da idu da prođu sigurnosnu kontrolu. Bez pečata na bording karti neće putnicima biti dozvoljen ulaz.

Kako RyanAir kompanija ne želi da kasni i zadržava u avionu putnike koji su došli na vreme, ko zakasni i dođe 20 minuta pre leta neće biti primljen u avion.

U svakom trenutku, na napred navedenim linkovima možete da kupite avio karte na relaciji Niš (INI) - Bratislava (BTS)Bergamo (BGY)Berlin (SXF) i Dizeldorf (DUS). Kliknite na naziv grada, unesite datume putovanja i bookiraje let. Naravno, možete kupiti kartu i u obrnutom smeru za Niš. Ukoliko vam je jednostavnije, avionske karte možete da kupite i popunjavanjem RyanAir maske za pretragu sa leve strane tako što za Niš unesete kod INI, a za ostale gradove kodove navedene u zagradama pored imena.

Komentari (0)

Pogrešan odgovor, pokušajte ponovo.