MilleMiglia program nagrađivanja putnika kompanije Alitalia

MilleMiglia program nagrađivanja putnika kompanije Alitalia

Mile Miglia je Frequent Flyer program avio kompanije Alitalia.

Registraciju na ovaj program možete izvršiti na linku Mile Miglia program. Odmah ćete dobiti vaš Frequent Flyer broj, a PIN će vam naknadno biti poslat na mail. Prijava je jednostavan proces koji će vam doneti brojne pogodnosti.

Kada se registrujete, MilleMiglia vam nudi bonus dobrodošlice od 2.000 milja na vašem nalogu prvi put kada budete leteli ili kada obavite kupovinu sa jednim od naših partnera u roku od 3 meseca od ulaska.

Sakupljanje milja

Sakupljanje milja možete vršiti koristeći usluge avio prevoza, hotelskog smeštaja, rent-a-car agencija i drugih partnerskih firmi. Broj koji sakupite prilikom leta zavisiće od distance i klase kojom putujete. 

U tebeli pogledajte milje koje ostvarujete u zavisnosti od klase: 

milje-alitalia

Zarađujete i kada šopingujete tokom putovanja na internacionalnim letovima: 

- Sa svakim potrošenim eurom zaradite 3 milje 

- Ostvarujete popust od 25% na prestižnim, visoko kvalitetnim proizvodima 

- Imate prednost na popuste i ponude prikazane u katalogu

Trošenje nagradnih milja

Milje koje ostvarite prilikom leta možete potrošiti na dva načina, za povećanje nagradnih milja ili upgrade na višu klasu.

Prilikom svake rezervacije priložite Frequent Flyer broj kako bi vam se milje automatski upisale na vaš račun, a takođe pokažite vašu Mile Miglia karticu na aerodromu.

Pratite ostvarene milje na vašem nalogu.

Kako je Alitalia članica Sky Team-a možete sakupljati milje i na letovima njenih komercijalnih partnera i zaraditi bonus kartu za destinaciju koju vi odaberete.

Komentari (2)

Pogrešan odgovor, pokušajte ponovo.

AeroGaga avionske karte 15.03.2016

Ocena:

Mille Miglia program nagrađivanja lojalnih putnika na letovima avio kompanije Alitalia i partnerskih avio kompanija nije nagradna igra, milje sakupljate prilikom svakog leta, i uvek ih možete iskoristiti za gratis kartu, upgrade (prelazak u višu klasu), a takođe možete uživati u lounge barovima na aerodromima širom sveta.

Počnite sa sakupljanjem milja na linku Aerogaga.

Nemanja Kuckovic 15.03.2016

Ocena:

Zelim da učestvujem u nagradnoj igri!