Flying blue program nagrađivanja kompanije Air France & KLM

Flying blue program nagrađivanja kompanije Air France & KLM

Da postanete član kliknite na Flying Blue program

Flying blue je program za lojalne putnike Air France-a. Možete da zaradite milje dok letite, i da ih potrošite takođe na avio kartu, hotelski smeštaj, iznajmljivanje automobila, i još mnogo toga.

Svaki put kada rezervišete let preko Air France, KLM ili bilo kog od partnera, program vas nagrađuje miljama. Sve što treba da uradite je da navedete vaš Flying Blue broj, koji ćete dobiti prilikom registracije na sajtu.

NAPOMENA: Nakon registracije pošaljite nam Frequent Flyer broj na info@aerogaga.com kako bismo ga aktivirali i ubacili u već postojeću rezervaciju ili kartu. 

Vrste milja i različiti statusi članova

Nagradne millje se koriste za kupovinu avio karata, prelazak iz ekonomske u biznis klasu (upgrade), promo nagrade ili proizvode koje nude 130 partnera u okviru ovog programa, dok statusne milje omogućavaju prelazak na viši statusni nivo, koji pruža brojne pogodosti i beneficije.

Postoje 4 nivoa koja zavise od broja statusnih milja na računu. To su Slonova kost, status koji dobija svaki novi član ovog programa. Sa 25.000 statusnih milja postajete Srebrni član, dok Zlatni postajete sa 40.000 milja. Platinum član postajete kada sakupite 70.000 statusnih milja.

Načini korišćenja nagradnih milja

Za svaki let možete izračunati broj milja koji ćete ostvariti, kao i broj potrebnih milja za nagradnu kartu. Kalkulacija milja zavisi od destinacije i klase.

Nagradne milje možete zameniti za gratis kartu kod svih partnerskih avio kompanija. Broj milja zavisi od destinacije. Možete ih iskoristiti za neku od specijalnih promocija u okviru Promo Awards sekcije, gde možete naći cene karata za pojedine destinacije i sa 50% popusta.

Osim avio karata, milje možete iskoristiti i za rezervaciju hotela, kao i za rent-a-car. Takođe ih možete iskoristiti i za online kupovinu.

Jos neke od pogodnosti su prenos milje na drugog člana, a takođe i mogućnost da ih poklonite nekome, nezavisno od toga da li je korisnik ovog programa. Milje možete priložiti i u dobrotvorne svrhe.

Ukoliko nemate dovoljan broj, milje se mogu dokupiti pod određenim uslovima.

Naknadno upisivanje milja

Kada milje nedostaju na vašem računu možete ih lako dodati ukoliko popunite obrazac i pošaljete ga, zajedno sa avio kartom kompanije čije milje želite da unesete.

Na linku Naknadno upisivanje milja odaberite avio kompaniju, registrujte se, pošaljite obrazac i milje će vam se automatski dodati na račun.

Da rezervišete kartu za planirano putovanje kliknite na Air France i KLM letovi

Rezervisane karte možete platiti:

Za plaćanje iz inostranstva jedini način je putem Visa/Master ili American Express kartice.
Napomena: za svaku kupovinu karticom potrebno je da se prvo registrujete na sajtu.

Komentari (0)

Pogrešan odgovor, pokušajte ponovo.