Frequent Flyer program, Montenegro Airlines

Frequent Flyer program, Montenegro Airlines

Vision Team je Frequent Flyer program za putnike Montenegro Airlines-a. Čestim putovanjima, svaki član sakuplja određeni broj milja, koje mu se upisuju na njegov račun i time stiče pravo na “gratis karte”.

Članstvo u Vision Team –u

Da postanete član Frequent Flyer programa za lojalne putnike Montenegro Airlinesa dovoljno je da se registrujete na sajtu. Kada završite registraciju dobićete PIN koji unosite uvek prilikom rezervacije. On vam omogućava i da pratite broj sakupljenih milja na vašem računu, što možete videti na linku Moj račun.

Svaki novi član dobija privremenu karticu, dok trajnu karticu dobija nakon što sakupi 20 000 milja. Maksimalni rok za čuvanje sakupljenih milja je 18 meseci. Posle ovog roka brišu se sa računa.

Korišćenje sakupljenih milja

Milje sa VisionPass računa se menjaju za “gratis kartu” ili upgrade (mogućnost prelaska iz ekonomske u biznis klasu).

Svaka destinacija nosi određeni broj milja što možete pogledati na linku Status milje. Možemo videti i koliko je milja potrebno za nagradnu kartu.

Nagradnu kartu možete rezervisati na broj +382 20 19804

Moguće je i da se izvrši otkup određenog iznosa milja koji nedostaje. Kupovinu treba zatražiti prilikom rezervacije nagradne karte, a one se plaćaju pri preuzimanju iste. Za jedan euro dobijate 150 milja.

Ekskluzivni članovi programa

Postoje 3 statusa, Blue, Silver i Gold. Svi novi korisnici automatski dobijaju Blue status. Za dobijanje srebrne kartice potrebno je sakupiti 200.000 statusnih milja u toku jedne kalendarske godine, dok je za zlatnu neophodno 400 000.

Da pogledate sve ponude letova kliknite na Montenegro Airlines letovi

Karte možete rezervisati i pozivom na brojeve +381-62-28-00-29 i 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h.

Ukoliko plaćanje karte želite da obavite iz Srbije kliknite ovde
Za uplate iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom

Možete nas kontaktirati putem Viber-a ili WhatsApp-a na broj +381-69-280-029-0

Komentari (0)

Pogrešan odgovor, pokušajte ponovo.