Miles & More Lufthansa

miles-more

Popunite formular ovde i učlanite se u Miles&More program

Miles & More vas uvodi u svet ekskluzivnih pogodnosti koje ostvarujete prikljupljajući milje kada putujete, kako na brojnim letovima u okviru Star Alliance, tako i u hotelima i rent-a-car agencijama.

Članstvo u Miles & More programu

Kada završite registraciju dobićete privremeni FF broj koji unosite uvek prilikom rezervacije, i koji vam omogućava da prikupljate milje u periodu od šest meseci.
Kada prikupite makar jednu nagradnu milju, izdaje vam se stalna Miles & More kartica koja se šalje na vašu adresu.

Vrste milja i Frequent Flyer statusi članova

U okviru programa Miles & More postoje različite vrste milja

- Nagradne milje- sa njima možete dobiti nagrade u programu Miles & More.

- Statusne milje i HON Circle milje - određuju Frequent Flyer status i time vrstu kartice u programu Miles & More. Frequent Traveller, Senator ili HON Circle član predstavljaju različite Frequent Flyer statuse.

- Select milje- broje se po kalendarskoj godini, mogu se prikupljati u okviru Frequent Flyer statusa i daju pravo na različite pogodnosti.

Za svaki let možete izračunati broj milja koji ćete ostvariti, kao i broj potrebnih milja za nagradnu kartu. Kalkulacija milja zavisi od destinacije i klase.
Milje se prikupljaju i kod određenih Miles & More partnera, ne samo za letove, već i za noćenja u hotelu i usluge rent-a-car agencija. Sve vrste milja važe 36 meseci od trenutka realizacije usluge.

Načini trošenja Miles & More milja

Prikupljene milje mogu se zameniti za nagrade Miles & More programa, za avionske karte svih članica Star Alliance, za premeštaj u viši razred putovanja, hotelski smeštaj ili unajmljivanje vozila. Milje mogu da se koriste za bonus kartu, ali ne i za plaćanje aerodromskih taksi.

lufthansa

Miles & More kreditna kartica

Pri upotrebi Miles & More kreditnih kartica za plaćanje, vlasnik kartice prikuplja u određenom periodu milje koje se pripisuju njegovom Miles & More računu.Za plaćanje usluga partnera u okviru Star Alliance putem Miles & More kreditne kartice, bićete čak dva puta nagrađeni miljama - dobićete milje za potrošnju preko kartice i milje za korišćenje partnerske usluge. Uslov je da se svakoga meseca izvrši kupovina koja će vam doneti najmanje jednu milju.

Prilikom korišćenja ove kartice milje se neće brisati sa računa posle 36 meseci, ukoliko se prate specijalni uslovi korišćenja kreditne kartice.

 Aviokompanije članice Star Alliance:

 Adria Airways  Brussels Airlines  Singapore Airlines
 Aegean  Copa Airlines  South African Airways
 Air Canada  Croatia Airlines  Swissair
 Air China  Egyptair  TAM Airlines
 Air New Zealand  Ethiopian Airlines  TAP Portugal
 All Nippon Airways (ANA)  Lot Polish Airlines  Thai Airways
 Asiana Airlines  Lufthansa  Turkish Airlines
 Austrian Airlines  Scandinavian Airlines  United Airlines
 Avianca Taca  Shenzhen Airlines  US Airways

Komentari (3)

Pogrešan odgovor, pokušajte ponovo.

Johne725236 06.06.2017

Ocena:

Aerogaga is a magnificent website. Lots of useful information here. I`m sending it to some friends and also sharing in delicious.

Irena Ralčić 01.06.2017

Ocena:

Poštovani,

Pre dve godine na ime nekakve nadoknade za zatureni prtljag, dobila sam 15.000 milja koje su mi pripisane na karticu i gde mi je rečeno da ću za to moći da imam jedno povratno putovanje u okviru Evrope. Interesuje me da li mogu da kupim uopšte neku kartu za taj iznos milja, tj. bez ikakve doplate taksi i kako mogu da se prema tim miljama uklopim za neku destinaciju. Molila bih da me uputite u to.

Hvala i srdačan pozdrav

AeroGaga Avionske Karte 02.06.2017

Ocena:

Nalog se ažurira na dve godine, milje će vam u tom periodu biti aktivne, tako da preporučujem da sa Frequent Flyer brojem koji ste dobili prilikom registracije i PIN-om koji vam je poslala avio kompanija proverite nalog i što pre rezervišete avionske karte.

Da odaberete destinaciju kliknite na Garancija najniže cene