Air Serbia i Alitalia letovi do Barselone, Madrida...

Air Serbia i Alitalia letovi do Barselone, Madrida...

Codeshare sporazum između dveju avio-kompanija već obuhvata letove Air Serbia-e i Alitalia-e između Beograda, Rima i Milana. Taj sporazum se proširuje i na druge letove koje Air Serbia obavlja na Balkanu, u Istočnoj i Severnoj Evropi, kao i na određen broj domaćih i međunarodnih letova koje obavlja Alitalia.

Po proširenom sporazumu, Alitalia unapređuje ponudu dodeljivanjem svoje oznake "AZ" letovima koje obavlja Air Serbia iz Beograda ka 12 međunarodnih destinacija, u koje spadaju: Tivat i Podgorica (Crna Gora), Banjaluka i Sarajevo (Bosna i Hercegovina), Ljubljana (Slovenija), Stokholm (Švedska), Bukurešt (Rumunija), Zagreb (Hrvatska), Sofija (Bugarska), Skoplje (Makedonija), Prag (Češka), a od 25. oktobra i Varšava (Poljska).
Air Serbia će na sličan način dodeliti svoj "JU" kod letovima Alitalia-e iz Rima ka 21 destinaciji, od kojih je 17 domaćih (Ankona, Bolonja, Bari, Brindizi, Katanija, Firenca, Đenova, Lamecija Terme, Milano Malpensa, Napulj, Palermo, Piza, Ređo Kalabrija, Torino, Trst, Venecija i Verona) i četiri međunarodne (Barselona, Madrid, Kairo i Kazablanka).

Avio karte za ove letove možete da rezervišete online na linku Jeftina putovanja

Za više detalja kliknite na Kako da kupim?

Preko našeg portala cene su garantovano najniže.

Komentari (0)

Pogrešan odgovor, pokušajte ponovo.