Air Serbia uvodi korišćenje interneta i mobilnih telefona na svoje letove

 Air Serbia uvodi korišćenje interneta i mobilnih telefona na svoje letove

Počev od 1. oktobra, usluga korišćenja interneta na JU letovima biće zvanično uvedena u rad. U početku će biti samo na određenim avionima, a zatim će postepeno postati dostupna na svim avionima  Airbus A319 i A320 u Air Serbia floti. Očekuje se da će usluga biti omogućena na svim avionima tipa Airbus u Air Serbia floti do kraja prvog kvartala 2016. godine.

Uvođenjem ove usluge, naš nacionalni avio prevoznik postaje prva avio-kompanija u regionu i jedna od malobrojnih u Evropi koja nudi ovakve mogućnosti.
Sistem za konekcije na letu omogućava bežični pristup internetu i uslugama mobilne telefonije. Ove usluge zajedno čine rešenje "Air Serbia Wi-Fly", koje pokreće Panasonic Global Communications Suite (GCS).
Putnici će moći da se povežu na mrežu "Air Serbia Wi-Fly" i da koriste bežični širokopojasni pristup internetu preko svih svojih uređaja koji to podržavaju, uključujući pametne telefone, tablete i laptop računare, što će im omogućiti da iz svog udobnog sedišta u avionu šalju elektronsku poštu, da pretražuju internet, da ažuriraju svoje naloge na društvenim mrežama i još mnogo toga.

CENE
Cene usluge pristupa internetu će se kretati od 4,90 EUR za 30 minuta (limit za preuzimanje 20 MB), 8,90 EUR za 60 minuta (limit za preuzimanje 50 MB) i 13,90 EUR za pristup tokom celog leta (limit za preuzimanje 90 MB).
Rešenje za povezivanje na mobilnu telefoniju uključuje ugovore o romingu sa odgovarajućim operaterima, a putnici će moći da mu pristupe putem svojih GSM mobilnih telefona na kojima je aktiviran roming, što će im omogućiti da obavljaju odlazne i dolazne pozive, šalju i primaju SMS poruke i elektronsku poštu, kao i da koriste usluge prenosa podataka. Korišćenje mobilnih telefona će se putnicima naplaćivati putem redovnog računa po važećoj tarifi za roming usluge.

Kupovina avio karte

Avio  kartu za planirano putovanje rezervišite na linku Air Serbia letovi

Instrukcije kako da u četiri jednostavna koraka rezervišete kartu pročitajte na linku Uputstvo za kupovinu.

Avionsku kartu možete rezervisati i telefonom, radnim danima od 9h do 20h (od ponedeljka do petka) pozivom na broj +381-62-280029 iz inostranstva, odnosno na 0800.085.085 za pozive iz Srbije.

Komentari (0)

Pogrešan odgovor, pokušajte ponovo.