Košer obroci na letovima Air Serbia

Košer obroci na letovima Air Serbia

Košer obroci su pripremljeni u skladu sa jevrejskim verskim pravilima, koja se odnose na ishranu. Košer obroci su na raspolaganju putnicima u biznis klasi na svim letovima, a u ekonomskoj klasi na letovima dužim od dva sata.

Na raspolaganju su dve različite opcije košer obroka - doručak i ručak/večera. Obe varijante su besplatne, a putnici bi trebalo da ih poruče najmanje 24 sata pre leta.

Košer obroci sadrže meso životinja koje imaju potpuno rascepljena kopita i preživaju hranu ili vrste ribe koja ima i peraja i krljušt. Sadrže voće i povrće (osim onog podložnog zarazi). Svaki obrok je proveren u košer kuhinji i dvostruko zatvoren posle pakovanja.

Air Serbia u ponudi ima veliki izbor specijalnih obroka na svojim letovima, uključujući obroke spremljene prema verskim zahtevima, obroke spremljene prema medicinskim/dijetetskim zahtevima kao i obroke za bebe i decu. Više o obrocima pročitajte ovde

Avionsku kartu za planirano putovanje rezervišite na linku Air Serbia letovi
Ukoliko želite posni obrok na letu potrebno je da nam pošaljete zahtev na mail info@aerogaga.com minimum 24 sata pre leta.

Komentari (0)

Pogrešan odgovor, pokušajte ponovo.