Aegean Airlines

Aegean Airlines

  • atina
  • mikonos
  • santorini
atina
Aegean Airlines

30% popusta do Atine

Avio karte Beograd Atina već od 85€

avio-karte-beograd-atina

Prodaja: do 7.oktobra 2019.
Putovanje: 1.mart - 26.septembar 2020.

Preko Atine do 5 novih destinacija!

Sjajna konekcija do Marakeša, Kazablanke, Ibice, Valensije i Tunisa

Preko Soluna letite do Hanovera

NOVO!

Zbog uvođenja redovne linije ponedeljkom, sredom, petkom i nedeljom Beograd Larnaka, niže cene za aviokarte na relaciji Beograd Atina i Beograd Larnaka.

Klikom na dugme "Pogledajte letove" možete rezervisati aviokartu.

Ponedeljak, sreda, petak, nedelja
18:30/20:15   Atina/Larnaka  
08:00/09:45   Larnaka/Atina  
12:35/13:30   Atina/Beograd  

On line rezervacije avio karata

Avio karte možete rezervisati na sajtu popunjavem maske iznad teksta ili na linku Aegean Letovi

Prikazana cena karte je sa svim uračunatim taksama i nemate daljih troškova.

Uputstvo kako da rezervišete avio karte na našem sajtu možete pročitati na linku Online kupovina

Karte možete rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 09h do 20h. Ukoliko želite da nas kontaktirate putem Viber–a ili WhatsApp–a broj telefona je +381-69-280-029-0.

Način plaćanja

Avionske karte možete platiti iz Srbije:

Za plaćanje iz inostranstva jedini način je putem Visa ili Master kartice. Napomena: za svaku kupovinu kreditnom karticom potrebno je da se prvo registrujete na sajtu.

Online check in

Da izvršite online čekiranje karte kliknite na Aegean Airlines Web Check In

Čekiranje je dostupno od 48 sati do 30 minuta pre leta.

Vaša karta mora biti u elektronskom formatu. Prilikom web check-in ili check-in putem Vašeg mobilnog telefona potrebno je da unesete broj Vaše elektronske karte ili broj rezervacije i Vaše prezime. Prilikom online čekiranja možete izabrati željeno sedište i štampati Vašu bording kartu, poslati je na e-mail, mobilni telefon ili je preuzeti na aerodromskom šalteru.

Obavezno proverite da li ste ostavili dovoljno vremena da na aerodromu prođete bezbednostne provere i predate svoj prtljag. U zavisnosti od aerodroma, procedure su različite, ali je minimum za predaju prtljaga 30 minuta pre leta.

Po završetku online check-in odštampajte svoj boarding pass i ponesite ga sa sobom na aerodrom. Ukoliko imate samo ručni prtljag možete nastaviti direktno na gate. Ukoliko imate predati prtljag morate otići na Aegean Airlines drop-off ili check-in šalter.

Deca na letu

Novorodjenče je dete koje do datuma putovanja nije napunilo 2 godine. Deca u prvih 7 dana nakon rodjenja nisu dozvoljena na letu, osim kao medicinski slučaj.Na letu je dozvoljeno maksimalno jedno novorodjenče u pratnji odrasle osobe starije od 18 godina.Ako putnik želi da putuje sa dva novorodjenčeta mora da ga prati drugi pratioc ili putnik minimalne starosti od 15 godina.
Deca od 2 do 5 godina imaju dozvolu samo ako putuju u pratnji odrasle osobe.
Maloletnicima od 5 do 16 godina je dozvoljeno da putuju bez pratnje odrasle osobe. Deca bez pratnje se prva ukrcavaju u avion i nadgleda ih kabinska posada do sletanja. Roditelj/staratelj čije maloletno dete putuje samo treba da popuni obrazac, koji sadrži lične podatke o detetu bez pratnje, kao i o putnim informacijama i informacijama o roditeljima ili starateljima koji predaju i pokupljaju dete.

Za više informacija možete nam poslati upit na info@aerogaga.com nakon što napravite rezervaciju za putnika.

Informacije o ručnom prtljagu

Dozvoljeni ručni prtljag na Aegean Airlines letovima u okviru ekonomske klase je ograničena na jedan komad prtljaga maksimalnih dimenzija 56x45x25 cm i maksimalne težine do 8 kg, a putnicima biznis klase dozvoljeno je da unesu dva ručna prtljaga, jedan do 8 kg i dimenzija 56x45x25 cm, a drugi maksimalno 5 kg i dimenzija do 45x35x20 cm.

Za prtljag koji prelazi dozvoljene dimenzije ili težinu putnici će biti u obavezi da plate naknadu predviđenu za predati prtljag na aerodromu i da ga čekiraju.

Cene za predati prtljag

Na nekim letovima avio kompanije Aegean Airlines u cenu avio karte nije uračunat predati prtljag, već se dodatno naplaćuje.

Cena zavisi od destinacije i datuma putovanja. Odaberite let i u narednom koraku pogledajte cenu sa uključenim koferom do 23 kg. 

Ukoliko Vam se cena ne prikazuje napravite rezervaciju i pošaljite nam mail na info@aerogaga.com da proverimo tačan iznos doplate. Navedite odabezno šifru i imena putnika. 

Prevoz životinja

Prevoz ljubimca u kabini aviona dozvoljen je samo u posebnim uslovima. Putnicima je dozvoljeno da putuju samo sa jednim kućnim ljubimcem, bilo psom, mačkom ili lasicom. Ako putnik želi da transportuje više od jednog kućnog ljubimca onda je preduslov da su ljubimci upoznati jedan sa drugim.

Ljubimac ne sme biti veći od 55cm dužine, širine 40cm i visine 23cm. Imajte na umu da je za tip aviona DH4, dimenzija kutije za ljubimce 40cm x 25cm x 25cm. Maksimalna dozvoljena težina za kućnog ljubimca je 8 kilograma.

Zdravstvena knjižica ljubimca mora biti predstavljena prilikom prijave, a životinja mora imati mikročip. Kada putujete, morate priložiti i pasoš za kućne ljubimce. Starost životinja mora biti najmanje 12 sedmica.

Ukoliko putujete sa životnjom morate nam poslati upit na info@aerogaga.com nakon što napravite rezervaciju za putnika.

Putnici sa posebnim potrebama

Putnici sa invaliditetom
Invalidska kolica se nose besplatno i ne računaju se kao deo standardnog dodatka za prtljag. Prevoz invalidskih kolica je besplatna. Putnici sa inaliditetom imaju dozvolu za prevoz dva artikla opreme za mobilnost bez dodatnih troškova. Invalidska kolica sa baterijom nisu prihvaćena za prevoz.

Trudnica
Do kraja 36. nedelje trudnoće, majka može slobodno putovati na bez ginekologa ili doktora. Nakon 36. nedelje do datuma leta, trudnica mora dostaviti medicinski izveštaj o svom stanju.

Putnici na noslima
Bilo koji medicinski slučaj, gde pacijent ne može putovati u sedištu i mora se transportovati u horizontalnom položaju mora biti praćen medicinskom pratnjom. Avion prihvata nosače za prevoz putnika na unutrašnjim i međunarodnim letovima. Nosač je maksimalne ukupne težine 22,5kg sa torbom i 5kg više sa instaliranom zavesom. Svi zahtevi za nosila moraju biti poslati najmanje 2 dana pre leta. Na letu se mogu prihvatiti samo jedna nosila.

Za više informacija pošaljite nam upit na info@aerogaga.com nakon što napravite rezervaciju za putnika.

Komentari (8)

Pogrešan odgovor, pokušajte ponovo.

Miljan Jović 03.10.2017

Ocena:

Poštovani,

Imam rezervisanu kartu do Atine, a potom istog dana i do rodosa u ekonomskoj klasi. Na karti ne piše ništa o prtljagu (nisam ja rezervisao kartu već su kolege iz grčke to uradile za mene). Interesuje me da li to podrazumeva da je moguće nositi samo jedan komad kabinskog prtljaga ili je moguće nositi i običan prtljag pored kabinskog? Hvala

AeroGaga Avionske Karte 03.10.2017

Ocena:

Informaciju o prtljagu možete pronaći u detaljima rezervacije, ukoliko piše 1 komad onda imate pravo i na kofer do 23 kg. Ukoliko stoji 0 komada onda možete leteti samo sa ručnim (kabinskim) prtljagom.

Ukoliko se ne snalazite, a kartu ste kupili na Aerogaga.com pošaljite nam upit na info@aerogaga.com da mi proverimo za Vas.

Za naredno putovanje ponudu letova pogledajte na linku Beograd Rodos

Milan Lalović 29.09.2016

Ocena:

Molim vas interesuje me povratna karta za Kipar, polazak 28. oktobra, a povratak 30. oktobra. Hvala

AeroGaga Avionske Karte 29.09.2016

Ocena:

Povratna karta za Kipar iznosi 389 eura. Let je u dolasku direktan, a u povratku je let sa presedanjem u Atini, pauza je 3:45h. Avio kompanija je Aegean Airlines.

Kompletnu ponudu letova možete pogledati na Beograd Larnaka

Gojko Gavrilo 28.07.2016

Ocena:

Molim vas da mi date informaciju kolika je dozvoljena težina redovnog prtljaga na letovima Aegean Airlines u ekonomskoj klasi? 

AeroGaga Avionske Karte 28.07.2016

Ocena:

Dozvoljena težina prtljaga na letovima Aegean Airlines zavisi od tarife. Ukoliko je najniža Go Light tarifa u cenu je uračunat samo ručni prtljag do 8 kg. Za ostale tarife u cenu vam je uključen kompletan prtljag, ručni do 8 kg i predati do 23 kg.

Avio kartu rezervišite na linku Aegean letovi

Milisav Firilović 29.05.2016

Ocena:

Interesuje me let za Atinu?

AeroGaga Avionske Karte 30.05.2016

Ocena:

Najpovoljnija avio karta do Atine iznosi 14.046 dinara (114 eura). Let je sa direktan, a avio kompanija je Air Serbia.

Online rezervaciju možete izvršiti na linku Beograd Atina.