germania-logo

Germania

  • germania-letovi
  • germania-berlin
  • germania-letovi
germania-letovi

Germania aviokompanija

Aktuelne promocije

Ovde možete naći najpovoljnije cene karata za sve destinacije iz ponude aviokompanije Germania. Promocije se ažuriraju svakodnevno i kreiraju u saradnji sa aviokompanijom, a u cilju pružanja najbolje cene na tržištu za naše putnike.

Direktno Niš Cirih od 139€

Od 23. juna možete leteti direktno iz Niša do Ciriha Germania Flug aviokompanijom. Polasci su svakog ponedeljka i petka.

Let Niš Cirih

Iz Niša preko Ciriha do brojnih evropskih destinacija

Direktan let iz Niša za Cirih vam omogućava konekciju do brojnih destinacija u Evropi. Odaberite grad, kliknite na sliku i proverite cene aviokarata.

Let Niš Ankara
Let Niš Bejrut
Let Niš Burgas

Preko Ciriha do evropskih destinacija

Letite preko Ciriha iz Niša do Kanarskih ostrva, Majorke, Splita i brojnih drugih destinacija. Proverite cene i termine polaska.

Let Niš Gran Canaria
Let Niš Hurgada
Let Niš Krit
Let Niš palma de Majorka
Let Niš Split

Rezervacija i kupovina karata

Online rezervacije

Aviokarte možete rezervisati i kupiti na našem portalu tako što ćete popuniti polja maske pretraživača gore.
Proceduru kupovine možete da pogledate na stranici Uputstvo za kupovinu.

Promocije birate klikom na sliku (baner) promo destinacije na stranici.

Karte možete rezervisati i telefonom

Ukoliko se ne snalazite sami, uvek vam je dostupna naša korisnička podrška:

  • +381-62-280029 za pozive iz inostranstva
  • 0800-085-085 besplatan poziv iz Srbije
  • Viber ili WhatsApp broj +381-69-280-029-0

Jedinstvena garancija sigurne kupovine

Naše cene su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.
Više o garanciji > 

Servisne informacije

Besplatan prtljag

Odrasli i deca od dve godine: 20kg
Deca mladja od dve godine: 10kg

Besplatan prtljag po detetu (mladje od dve godine): jedna dečja kolica, bagi, dečije sedište ili putnički krevetac. 

Ručni prtljag

6 kg (max. 55 cm dužine x 40 cm širine x 20 cm visine).

Višak prtljaga

Jedan kilogram viška u prtljagu se naplaćuje 12 CHF po letu. Pozovite nas ukoliko je potrebno da regulišete višak od dozvoljene težine prtljaga.

Produženi boravak

Za boravak od 28 i više dana, putnici koji mogu da pokažu povratnu kartu sa Germania Flug AG tokom jedne rezervacije mogu da predaju do 30 kg prtljaga besplatno.

Rezervacija sedišta

Rezervacija standardnog sedišta se naplaćuje 15 CHF.

XL sedišta

XL sedište se naplaćuje 30 CHF i može se platiti kreditnom karticom online ili prilikom čekiranja pred let na šalteru.

Specijalni zahtevi

Za specijalni zahtev, invalidska kolica, neko određeno sedište, potrebna Vam je medicinska pomoć na letu..., obavezno nam pre putovanja šaljete mail na info@aerogaga.com. Vaš zahtev se prosledjuje avio kompaniji.

Nepraćeno dete

Deca starosti od 5 do 11 godina mogu da putuju bez pratnje roditelja, staratelja ili druge odrasle osobe, ali je obavezna službena pratnja.

Samostalno mogu putovati maloletnici od 12 do 17 godina, ali moraju poštovati domaće propise o putovanju u inostranstvo. Zakon u Republici Srbiji nalaže da moraju imati putne isprave (pasoš) i da prilikom čekiranja prilože pismenu saglasnost roditelja ili staratelja.

Beba na letu

Bebe, sa nepune 2 godine starosti sede u krilu roditelja za vreme leta. Obezbedjena su dodatnim pojasom. Hrana za bebe i flašice koje su potrebne tokom leta mogu se uneti u kabinu i izuzete su od zabrane unosa tečnosti u avion.

Prevoz životinja

Ukoliko putujete sa životnjom morate nam poslati upit na info@aerogaga.com nakon što napravite rezervaciju za putnika. Navedite vrstu, težinu i dimenzije sa transporterom. Vaš upit prosledjujemo avio kompaniji i čekamo njihovu potvrdu.

Psi i mačke koji sa kontejnerom (55x40x20 cm) ne prelaze dozvoljenu težinu od 6 kg mogu se transportovati po ceni od 60 CHF.
Psi i mačke koji prelaze sa kontejnerom težinu od 6 kg prevoze se po ceni od 90 CHF. Životinje moraju biti smeštene u zatvorenom i nepropusnom kontejneru iz kog ne mogu pobeći. Životinja mora da ima dovoljno prostora da može da stoji u svom uobičajenom položaju, kao i da ima prostora da leži. 

Muzički instrumenti

Ukoliko instrument zajedno sa kutijom prelazi dozvoljenu težinu ili dimenzije ručnog prtljaga, primeniće se standardna naplata za višak prtljaga. Ako je potrebno dodatno sedište za muzički instrument, naplata se vrši po istoj ceni kao i sedište za putnika.

Komentari (0)

Pogrešan odgovor, pokušajte ponovo.