avio-karte-quatar

Qatar Airways

  • najjeftinije-avio-karte-qatar-airways-promocija
  • najjeftinije-avio-karte-qatar
  • najpovoljnije-avio-karte-qatar
najjeftinije-avio-karte-qatar-airways-promocija
avionske-karte-quatar

Redovna linija do Kanbere i Čijang Maja

Qatar Airways će za Čijang Maj saobraćati 4 puta nedeljno, dok će za Kanberu biti uspostavljeni dnevni letovi.

Ograničenja za ručni prtljag

Za ekonomsku klasu dozvoljen je jedan komad maksimalne težine 7kg, a za biznis i prvu klasu dva komada ukupne težine do 15kg. Maksimalne dimenzije za svaki komad ručnog prtljaga su 50x37x25cm. 

Lični predmeti kao što su jedna ručna ženska tašna ili jedna mala aktentašna, štapovi za hodanje i foto-aparati ne računaju se u vaš dozvoljeni ručni prtljag. Laptopovi i torbe za laptop moraju se uklopiti u ograničenja za vaš ručni prtljag.

Ograničenja za predati prtljag

Za letove do i iz Brazila dozvoljen prtljag je isti za sve tri klase (ekonomska, biznis i prva) i iznosi 2 komada, svaki pojedinačno maksimalne težine 32 kg i maksimalne dimenzije 158 cm.

Na letovima između Brazila i Argentine za sve tri klase dozvoljena su 2 komada, svaki pojedinačno maksimalne težine 23 kg i maksimalne dimenzije 158 cm.

Svi drugi letovi do i iz Argentine, Kanade i Sjedinjenih Država u ekonomskoj klasi dozvoljavaju 2 komada, svaki pojedinačno maksimalne težine 23 kg i maksimalne dimenzije 158 cm, a u biznis i prvoj 2 komada, svaki pojedinačno maksimalne težine 32 kg i maksimalne dimenzije 158 cm.

Detaljnije dimenzije pogledajte na linku Težina prtljaga na Qatar Airways letovima

Za letove iz i do svih ostalih destinacija dozvoljena težina predatog prtljaga u ekonomskoj klasi iznosi 30kg, u biznis 40kg, a u prvoj 50kg

privilege-club-qatar

Sakupljajte Qmilje i Qpoene dok letite kompanijom Qatar Airways i ostvarite brojne pogodnosti. Popunite prijavni formular na linku Privilege Club.

Zamenite sakupljene Qmilje za upgrade karte na veću klasu, dokupite prtljag ili kupujte u Qatar Duty Free ili Oryx Galleria u Dohi.

Privilege Club ima četiri nivoa: Burgundy, Silver, Gold i Platinum. Svaki od ovih paketa (kartica) ima svoje ekskluzivne benefite za vas. 

Komentari (60)

Pogrešan odgovor, pokušajte ponovo.

Ines Marić 28.08.2012

Ocena:

Poštovani,
kada je sledeći konkurs za posao stjuardese u Beogradu?
Unapred hvala

Jelena Andric 28.08.2012

Ocena:

Postovani,
kada je sledeci konkurs za stjuardese?
Unapred zahvalna

Milijan Mircic 17.08.2012

Ocena:

Postovani,
imam 25 godina, zavrsen fakultet i zanima me kada je sledeci konkurs za posao stjuarda i koji su neophodni uslovi koje kandita mora da ispunjava?
Unapred zahvalan
Milijan Mircic

Đejlana Šutković 14.08.2012

Ocena:

Poštovani,
Zanima me kada i da li ce biti konkurs za stjuardesu u ovoj godini u Bosni i Hercegovini ili blize?
Srdacan pozdrav

Dragana Starcevic 14.08.2012

Ocena:

Postovani,
kada je sledeci konkurs za stjuardese?
Srdacan pozdrav!

Marta Savic 24.07.2012

Ocena:

Poštovani,
Moje pitanje se ne razlikuje od prethodnih. Interesuje me kada je naredni konkurs za stjuardese, koji su uslovi i ukoliko Vam nije problem, da mi skrenete pažnju na dodatne detalje (ako postoji nešto što nije obuhvaćeno formalnom listom zahteva, a ipak se očekuje od kandidata/kandidatkinja).
Hvala najlepše!

Tamara Nikolić 27.07.2012

Ocena:

Da li biste bili ljubazni da mi kažete kada će se održati sledeći kasting za stjuardese u Beogradu? Unapred hvala!

Anamaria Škoić 27.07.2012

Ocena:

Postovani, koji su uvijeti, koliko je detaljan taj ljecnicki pregled o kojem svi govore, koji su uvijeti vezani za ljepotu, koliko ne naporan i je li taj posao stvarno tako bajan kako se cini
HVALA !

Marija Kitanovska 02.07.2012

Ocena:

Postovani,
zanima me kada ce biti naredni konkurs za stjuardese u Vasoj kompaniji i koji su neophodni uslovi koje kandidat mora da ispunjava?
Hvala Vam unapred, Srdacan pozdrav

Dunja Rnkovic 27.06.2012

Ocena:

Postovani,
zanima me kada ce biti naredni konkurs za stjuardese u Vasoj kompaniji i koji su neophodni uslovi koje kandidat mora da ispunjava?
Hvala Vam unapred,
Srdacan pozdrav