Turkish Airlines Lounge bar

Turkish Airlines Lounge bar

Dodatak komforu putnika predstavlja Lounge bar na aerodromu Ataturk u Istanbulu, raskrsnici svetskih puteva i centru poslovanja najbolje evropske avio kompanije.

Turkish Airlines Lounge Istanbul smešten je na 5.900 m2 u delu za odlaske istanbulskog aerodroma Ataturk. Prostire se na dva sprata, povezana spiralnim stepenicama u celinu sa velikom sferom u sredini, koja predstavlja globalnu povezanost koju Turkish Airlines obezbeđuje svojim putnicima.

turkish-airlines-lounge-bar

Salon prima preko 1.000 gostiju gde se nalaze: igraonica za decu, sto za bilijar, biblioteka, bioskop, telekonferencijski odeljak, tuševi, stolovi za masažu, konzole sa video igricama, soba za molitvu. Možete se opustiti ili pak uživati u aktivnostima koje će učiniti da vreme između dva leta brže protekne.

turkish-airlines-lounge-bar

Turkish Airlines-u je dodeljena nagrada ove godine od strane Skytrax-a u kategoriji „Najbolji meni u salonu biznis klase“, upravo za izvanredno posluženje u salonu Istanbul na aerodromu Ataturk. Ponuda predstavlja kombinaciju klasične turske kuhinje i raznih svetskih kuhinja, kakva se retko može videti u drugim aerodromskim salonima.

turkish-airlines-lounge-bar

Za one koji žele da vreme provedu malo aktivnije, postoji minijaturni model Istanbula „kroz“ koji gosti mogu „voziti“ auto-trke, a na raspolaganju su i video igrice.

turkish-airlines-lounge-bar

Najboljem Lounge baru na svetu mogu pristupi svi putnici biznis klase, Miles&Smiles Elite, Elite Plus i Star Alliance Gold članovi. 

Komentari (0)

Pogrešan odgovor, pokušajte ponovo.