AeroGaga mobilna aplikacija

AeroGaga mobilna aplikacija

Nova verzija AeroGaga aplikacije može se od sada besplatno preuzeti sa App Store-a ili Google Play Store-a i potom koristiti na telefonima, tabletima i laptopovima.

Putujte pametno sa AeroGaga App-om. Jednostavno i brzo pretražite, uporedite i rezervišite najpovoljnije avionske karte do svih destinacija širom sveta. Potpuno besplatno pronađite najjeftiniji let. Preuzimanje aplikacije je brzo i jednostavno.   

app

 app

Kada preuzmete aplikaciju, potrebno je da se najpre prijavite/registrujete, nakon čega ste samo korak od željene rezervacije. Zatim odaberite destinaciju i avio kompaniju sa kojom ćete leteti na bilo koji kraj sveta.

Kako doći do aplikacije

AeroGaga App je mobilna aplikacija koja pruža mogućnost pretrage i rezervacije avio karata za ceo svet. Zavisno od toga koji sistem imate na 

svom uređaju, potrebno je samo da je potražite na Google Play-u za Android, odnosno App Store-u za iOS operativni sistem.

Jednostavna pretraga i rezervacija

Pored garantovano najniže cene šta Vam još pružamo?
Jednostavna pretraga i rezervacija avio karte, 100% prilagodjena potrebama korisnika.

Dodatne informacije  o tome kako da u 5 brza koraka rezervišete vašu kartu možete naći na sajtu.

Registrujte se

Registrujte se kako biste pratili sve rezervacije sa bilo kog uređaja – telefona, tableta i desktopa. Upravljajte svim svojim rezervacijama kroz sopstveni nalog. To će vam naknadno omogućiti ubrzavanje procesa, tako da do svoje avio karte možete doći bez ikakve muke.

Garancija najniže cene ™

Cene na AeroGaga sajtu su jednostavno najniže. To za Vas znaci da nudimo bolje uslove od onih koje biste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Bez skrivenih troškova

U cenu avio karte uključene su sve provizije i kompletne takse, nemate nikakvih skrivenih troškova. Prikazane su garantovano najniže cene avio karata.

Otkazivanje rezervacije

Rezervišite svoj let odmah, znajući da uvek možete otkazati rezervaciju bez ikakvih troškova otkazivanja.

Aerogaga korisnička podrška

Za sva dodatna pojašnjenja ili našu asistenciju prilikom rezervisanja karata, korisnička podrška je aktivna do ponoći svakoga dana. Viber/Whats App broj 0692800290.

ONLINE REZERVACIJE AVIO KARATA I HOTELA

Ovde možete naći najpovoljnije cene karata za destinacije širom sveta iz ponude svih avio kompanija.

Ukoliko plaćate kartu iz Srbije kliknite ovde.
Ako plaćate kartu van Srbije kliknite ovde.
Jako je bitno da budete registrovani na našem sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju ukoliko želite da da platite 
online karticom.

Na linku Hoteli rezervišite smeštaj po najboljim cenama jer je u toku naša akcija sa portalom booking.com

Obezbeđujemo garantovano najniže cene avionskih karata i najbolji kvalitet usluge.

Komentari (0)

Pogrešan odgovor, pokušajte ponovo.