Čuveni briselski spomenik Atomium

Čuveni briselski spomenik Atomium

Poznati briselski spomenik Atomijum ove godine obeležava 60 godina postojanja. Tim povodim, posetioci će moći da vide izložbu u tri dela, preneo je portal Focus on Belgium.

AVIO KARTE DO BRISELA

Avio karte do Brisela možete naći na portalu Aerogaga po najpovoljnijim cenama.
Savetujemo vam da pre rezervacije i kupovine pročitate uputstvo za kupovinu.

Ukoliko plaćate kartu iz Srbije kliknite ovde.
Ako plaćate kartu van Srbije kliknite ovde.
Jako je bitno da budete registrovani na našem sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju ukoliko želite da platite online karticom.

Obezbeđujemo garantovano najniže cene avionskih karata i najbolji kvalitet usluge.

cta pogledaj letove

Briselski spomenik Atomium

Atomijum je sagrađen za Svetsku izložbu 1958. godine u Briselu. Spoljašnji izgled je dizajnirao inženjer Andre Vaterkejn, a enterijer su dizajnirali Andre i Žan Polak. 
Zdanje je visoko 110 metra, a njegov prečnik čine sfere od nerđajućeg čelika koje su povezane tako da formiraju oblik jednog molekula kristala gvožđa u razmeri 1:150 milijardi. 
Kao deo manifestacije obeležavanja godišinjice spomenika, biće održana izložba pod nazivom "Galaksija 58", muzički festival, buvlju pijacu i defile "predaka". Tim povodom biće objavljivanje I stripa o periodu kada je zdanje građeno. Avio karte do Brisela možete rezervisati direktno na linku letovi Beograd - Brisel.

"Galaksija 58" je inicijativa grupe ljudi koji će u muzeju dizajna ADAM kod spomenika izložiti dokumente, fotografije, video snimke, predmete i kostime vezane za 1958. godinu kada je izgrađen spomenik. 
Strip, koji je veoma popularan u Belgiji, biće takođe deo manifestacije. Umetnik Boduen Devil je kreirao strip "Osmeh 58" (Sourire 58) kao geopolitički triler sa lepim junakinjama i dekorom istoka i zapada tokom Hladnog rata. 

Iskusite ovu priliki, izaberite datum putovanja i rezervišite avio karte do Brisela po garantovano najnižim cenama!

Komentari (0)

Pogrešan odgovor, pokušajte ponovo.