Maldivi – podvodni hotel

Maldivi – podvodni hotel

Muraka - Podvodni hotel

Do kraja ove godine na ostrvu Rangali biće otvorena prva podvodna vila na svetu. Ovaj podvodni hotel će se zvati Muraka, što znači koral u divehiju (jezik Maldivljana). 

cta pogledaj letove

Podvodni hotel je dizajniran tako da se u potpunosti uklapa u podvodno okruženje omogućavajući gostima da budu deo podvodnog sveta. 

"Vođeni inpsiracijom, u želji da omogućimo inovativna iskustva turistima, prva podvodna rezidencija na svetu pruža gostima mogućnost da istraže Maldive iz jedne potpuno nove perspektive ispod površine mora“, ističe direktor kompanije Kraun, glavni arhitekta i dizajner Murake Ahmed Salim.

Objekat se sastoji iz dva nivoa, jedan iznad površine mora i jedan ispod površine. Podvodni nivo opremljen je spavaćom sobom sa velikim krevetom, dnevnim boravkom, kupatilom i spiralnim stepenicama koje vode do gornjeg nivoa. 
Gornji nivo se sastoji iz dvokrevetne sobe, kupatila, teretane, sobe za batlera, privatnih bezbednosnih prostorija, zajedničkog dnevnog boravka, kuhinje, bara, trpezarije i palube sa koje se može posmatrati zalazak sunca. 
Podvodni hotel Muraka prima ukupno devet gostiju.

Online rezervacija avio karata i Hotela

Da online rezervišete avio kartu za planirano putovanje kliknite na Povoljne avio karte do Maldiva.

Ukoliko plaćate kartu iz Srbije kliknite ovde.
Ako plaćate kartu van Srbije kliknite ovde.
Jako je bitno da budete registrovani na našem sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju ukoliko želite da da platite 
online karticom.

Na linku Hoteli rezervišite smeštaj po najboljim cenama jer je u toku naša akcija sa portalom booking.com

Obezbeđujemo garantovano najniže cene avionskih karata i najbolji kvalitet usluge

Komentari (0)

Pogrešan odgovor, pokušajte ponovo.