Najbolje mobilne aplikacije za putovanja

Najbolje mobilne aplikacije za putovanja

Počinje planiranje prolećnih i letnjih odmora. Pre nego što odete na neku zanimljivu destinaciju, instalirajte na svom telefonu neku od ovih korisnih aplikacija koje će vam pomoći da se što bolje informišete, snađete i olakšate sebi boravak gde god da otputujete.

Neke od njih zahtevaju pristup internetu, neke ne, ali najbitnije je da će vam snalaženje u stranim gradovima postati lakše.

1

Oflajn-mapa. MAPS.ME

Android | iOS

Detaljne mape svih država i gradova iz bilo koje tačke sveta. Sve što je potrebno – jeste unapred učitati mapu željene zemlje. Takođe, možete napraviti maršutu, praviti prečice zanimljivih mestiju i određivati svoju lokaciju. Nemoguće je izgubiti se!

2

Konvertor valuta. XE Currency

Android | iOS

Najpoznatiji konvertor valuta koji će olakšati kupovinu u bilo kojoj zemlji. Zahvaljujući oflajn režimu, nema potrebe konektovati se na internet, svi aktualni podaci su već učitani.

3

GPS navigacija. GPS Sygic

Android

Sygic navigacija – najpopularnija svetska aplikacija na bazi mapa TomTom. Uvek je možete koristiti besplatno, formirati maršrute putovanja, koristiti funkciju obnavljanja mapa. Mape visokog kvaliteta TomTom, čuvaju se u memorijama telefona sa operativnim sistemom Android i zahvaljujući tome, mogu se koristiti bez internet konekcije.

4

Vodiči. Triposo

Android | iOS

Besplatni vodiči celog sveta. Za veće gradove dobijate specijalne vodiče sa informacijom o najbitnijim znamenitostima, spisak najvećih restorana i različitih opcija noćnog života grada.

5

Redigo

Android | iOS

Praktičan i kompaktan vodič po zemljama sveta, od Australije do Japana, u vašem telefonu, oflajn mape. Sve neophodne informacije za putnike,  opšte karakteristike  o zemlji  (viza, vremenska zona, valuta, jezik, kako nešto pronaći i dr).

6

Pevodilac. Google prevodilac

Android | iOS

Najpopularniji prevodilac na 90 jezika. Možete prevoditi svoje replike i replike sagovornika direktno, u toku razgovora. I što je najvažnije – internet nije potreban!

8

Na aerodromu. GateGuru aplikacija

Android | iOS

Baza podataka  GateGuru sadrži  informacije o lokaciji prodavnica i kafića na više od 180 aerodroma sveta, sa podelom po terminalima. Kako se ne izgubiti na novom aerodromu, koliko vremena je potrebno za registraciju i druge korisne informacije pronaći ćete ovde.

9

Besplatni WI-FI. WI-FI Map

Android | iOS

Rešenje za sve vaše probleme. Lozinke od WI-FI mreža i saveti stvarnih ljudi širom sveta. Možete dodati novu mrežu, ili konektovati se na već postojeću.

10

Konvertor valuta. Airbnb

Android | iOS

Registrujte se na Airbnb i istražite sobe i apartmane širom sveta koje vam lokalci nude po zaista povoljnim cenama.

Pored raspona novca i slobodnih dana, možete da birate i vrstu smeštaja i tražite neke specijalne uslove. Ovo je dobra prilika da upoznate žitelje grada u koji idete i doživite ga iz sasvim posebne perspektive.

Lako se stupa u kontakt s ponuđačem tako da možete i da pregovarate oko različitih dodatnih troškova.

aerogaga

Putujte pametno. AeroGaga

Android | iOS

AeroGaga App je mobilna aplikacija koja pruža mogućnost pretrage i rezervacije avio karata za ceo svet. Jednostavno i brzo pretražite, uporedite i rezervišite najpovoljnije avionske karte do svih destinacija širom sveta. Potpuno besplatno pronađite najjeftiniji let. Preuzimanje aplikacije je brzo i jednostavno.   

ONLINE REZERVACIJE AVIO KARATA I HOTELA

Ovde možete naći najpovoljnije cene karata za destinacije širom sveta iz ponude svih avio kompanija.

Ukoliko plaćate kartu iz Srbije kliknite ovde.
Ako plaćate kartu van Srbije kliknite ovde.
Jako je bitno da budete registrovani na našem sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju ukoliko želite da da platite 
online karticom.

Na linku Hoteli rezervišite smeštaj po najboljim cenama jer je u toku naša akcija sa portalom booking.com

Obezbeđujemo garantovano najniže cene avionskih karata i najbolji kvalitet usluge.

Komentari (0)

Pogrešan odgovor, pokušajte ponovo.