Najbolji svetski sajtovi i blogovi o putovanjima

Najbolji svetski sajtovi i blogovi o putovanjima

Teško je pronaći srodnu dušu koja će destinacije istražiti baš po vašem ukusu. Odmori su sve kraći i (nažalost) sve je manje vremena koje možemo posvetiti besciljnom lutanju i otkrivanju dobrih mestiju.

Otkrivamo vam naše omiljene sajtove i pokalanjamo brižljivo sakupljene stranice iz naše bogate bookmark sekcije. Verujte, oni će vam olakšati život. Od ovog trenutka vaša avantura može da počne. Srećan put!

Avio karte do izabrane destinacije možete naći na portalu Aerogaga po najpovoljnijim cenama. 

cta pogledaj letove

Predstavljamo vam nekoliko najboljih svetskih sajtova i blogova o putovanjima a vi otkrijte magiju gledajući njihove slike i čitajući njihove tekstove.

ATLAS OBSCURA

Ukoliko volite da putujete, a dosta vam je običnih i dosadnih turističkih vodiča i ruta, onda je pravo vreme da se upoznate sa sajtom atlasobscura.com (Atlas Obscura).

atlas obscura

Atlas Obscura je definitivno alternativni vodič za svetska čudesna i zanimljiva mesta. U doba kada nam se čini da smo istražili sve i da ne postoji ništa novo da se nađe, ovaj sajt naučiće vas da drugačije gledate na svet.

Ukoliko tražite minijaturne gradove, jezive kuće, knjige vezane za ljudsku kožu, gigantske rupe u zemlji, crkvu kostiju ili recimo kuću izgrađenu u potpunosti od papira, Atlas Obscura je mesto gde ćete ih naći.

BABYCCINO KIDS

Ovaj sajt je zanimljiv zbog činjenice da ga vode tri prijateljice koje žive u različitim državama (London, Pariz i Amsterdam) i promovišu porodična putovanja širom sveta.

babyccino kids

DESIGN TRIPPER

Megan Mek Evan, koja piše ovaj blog, putuje po svetu u potrazi za što udobnijim i prijatnijim smeštajem!

KIWI COLLECTION

Ako ne priznajete hotele ispod četiri zvezdice, na pravom ste mestu! Sajt Kiwi Collection nudi rezervisanje samo ozbiljno luksuznih hotela, od kojih većina ima pet zvezdica, a onima od četiri nedostaje samo mrvica do ulaska u to ekskluzivno društvo.

Kiwi Collection

UNLIKE

Zahvaljujući njegovom odličnom dizajnu, prilagođenim mapama i raznovrsnim aplikacijama sajt Unlike možemo opisati kao najbolji online vodič za mobilnu generaciju. Ovaj sajt nudi savete za provod, hranu i druženje u deset svetskih gradova od Šangaja do Sao Paula. Odlična opcija jeste to što možete na mapi ubeležiti gde se nalazite i sajt će vam izbaciti listu mesta koja treba da posetite u blizini, i otkriće vam listu najboljih događaja kao što su koncerti, svirke, predstave, festivali.

ONLINE REZERVACIJE AVIO KARATA I HOTELA

Ovde možete naći najpovoljnije cene karata za destinacije širom sveta iz ponude svih avio kompanija.

Ukoliko plaćate kartu iz Srbije kliknite ovde.
Ako plaćate kartu van Srbije kliknite ovde.
Jako je bitno da budete registrovani na našem sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju ukoliko želite da da platite 
online karticom.

Na linku Hoteli rezervišite smeštaj po najboljim cenama jer je u toku naša akcija sa portalom booking.com

Obezbeđujemo garantovano najniže cene avionskih karata i najbolji kvalitet usluge.

Komentari (0)

Pogrešan odgovor, pokušajte ponovo.