Najluđi apartmani na svetu koje morate iznajmiti

Najluđi apartmani na svetu koje morate iznajmiti

Širom sveta postoji bogat turistički smeštaj, ali neki apartmani koje možete iznajmiti su na ivici mogućeg! Noćenje u krevetima napravljenim od leda ili u sobama u kojima je nameštaj napravljen od soli samo su neke od ponuda najluđih hotela na svetu. 

Avio karte do izabrane destinacije možete naći na portalu Aerogaga po najpovoljnijim cenama. 
Savetujemo vam da pre rezervacije i kupovine pročitate uputstvo za kupovinu.

cta pogledaj letove

Apartmani i drugi smeštaj ne moraju uvek da znače dosadan sobičak u turističkom naselju. Postoje razni koncepti smeštaja, a neki su sami po sebi toliko uzbudljivi da će svakako predstavljati najveći utisak vašeg letovanja ili zimovanja. Neki apartmani uopšte ne izgledaju kao da su sa ovog sveta! 
Kada blizina nije najbitniji faktor, možete da se prepustite otkrivanju divljih i čudnih lokacija širom sveta, bilo da volite tropske vrućine ili ste poput polarnih medveda. Na drvetu, u avionu ili pored vulkana? 

Ovo su apartmani koji spadaju u kategoriju najluđih koji su dostupni za iznajmljivanje svima. 

Prespavajte u avionu

Ako se nekada odlučite da putujete do Kostarike, nemojte propustiti da makar obiđete fenomenalan apartman ubačen u stari avion! U pitanju je 727 Fuselage Home smešten usred džungle. 
Stari model aviona Boeing 727 je otkupljen sa groblja za avione na aerodromu San Hoze i dopremljen na predivnu lokaciju džungle Manuel Antonia, gde su ga podigli na visinu od oko 15 metara i u njemu napravili divan mali apartman. Iznutra je sav od drveta, izrađen ručno i ima pogled na okean i divlju prirodu u okruženju. 
To što je u divljini ne znači da je bilo šta uskraćeno - sobe sa velikim krevetima opremljene su klimom, sopstvenim kupatilima, televizorima i kuhinjom. 

Prespavajte u kućici na drvetu

Dečije fantazije o kućici na drvetu mogu da se ostvare ako doputujete do Havaja
U kišnoj šumi na pet minuta od Havajskog Nacionalnog parka "Vulkana" skrivena je kućica na drvetu u kojoj možete odsesti. Pored ležaljki i ljuljaški, tu su udobni kreveti, a i velika kada je uspešno popeta u nju. 
Ova kućica na dva nivoa ima divan pogled na vulkane Nacionalnog parka, a udobnost je spojena s prirodom: omogućen je i parking, kuhinja, grejanje i sve ostalo što možete očekivati u prosečnim apartmanima. kucica na drvetu

Odmorite u vetrenjači

U mestu Worcestershire u Engleskoj možete da iznajmite vetrenjaču kao apartman
Ona je potpuno prilagođena potrebama stanara i lepo osvetljena, pa se u njoj može odsesti kao u bilo kom drugom apartmanu. Iz nje se pruža pogled na ovo englesko selo i prirodu, a ima i ugrađenu teretanu u vidu bezbroj stepenika kojima se morate popeti na vrh. 

vetrenjača

Ledene večeri u iglu

Ljubitelji snega i zimskih čarolija će se oduševiti ovim apartmanima, napravljenim od leda! 
U pitanju su sobe napravljene u igloima za društvo i romantični igloi za parove. Temperatura u njima kreće se između 0 i 4 stepena, a sve je napravljeno od blokova leda pokrivenih sa više slojeva izolacije i ovčijim kožama. Tu je i posebna vreća za spavanje, napravljena da ugreje u ekstremnim uslovima. 

Ekskluzivno društvo žirafa

Za ljubitelje tropskih predela, safarija i egzotičnih životinja, posebno uzbudljiv i raskošan smeštaj naći će se u Giraffe Manor, u Keniji, u Africi.
Ova raskošna vila potiče iz tridesetih godina prošlog veka, i pored elegantnog enterijera, bujnih zelenih bašti, divnih dvorišta i sunčanih terasa, ima atrakciju kakvu verovatno nigde u svetu nećete naći. Po dvorištu vile slobodno se šetkaju žirafe! One su navikle na ljude i u potpunosti su prijateljski nastrojene i često svraćaju da se maze i štrpnu malo hrane iz ruku gostiju pre nego što se vrate u svoje obližnje šumsko stanište.

zirafa

ONLINE REZERVACIJE AVIO KARATA I HOTELA

Ovde možete naći najpovoljnije cene karata za destinacije širom sveta iz ponude svih avio kompanija.

Ukoliko plaćate kartu iz Srbije kliknite ovde.
Ako plaćate kartu van Srbije kliknite ovde.
Jako je bitno da budete registrovani na našem sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju ukoliko želite da da platite 
online karticom.

Na linku Hoteli rezervišite smeštaj po najboljim cenama jer je u toku naša akcija sa portalom booking.com

Obezbeđujemo garantovano najniže cene avionskih karata i najbolji kvalitet usluge.

Komentari (0)

Pogrešan odgovor, pokušajte ponovo.