Pariz - Jubilarna večera u belom

Pariz - Jubilarna večera u belom

Pariz je obavezna destinacija ukoliko volite umetnost, istoriju, arhitekturu ili modu, oduševljava vas ulično slikarstvo.

Pogled sa Ajfelovog tornja, prolazak ispod Trijumfalne kapije, lutanje po lavirintima Luvra i uličicama Monmartra, duge šetnje uz Senu i poziranje uličnim slikarima je nešto što ne bi smeli da propustite.

cta pogledaj letove

AVIO KARTE DO PARIZA

Avio karte do Pariza možete naći na portalu Aerogaga po najpovoljnijim cenama.

Savetujemo vam da pre rezervacije i kupovine pročitate uputstvo za kupovinu.

Ukoliko plaćate kartu iz Srbije kliknite ovde.
Ako plaćate kartu van Srbije kliknite ovde.
Jako je bitno da budete registrovani na našem sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju ukoliko želite da platite online karticom.

Obezbeđujemo garantovano najniže cene avionskih karata i najbolji kvalitet usluge.

Jubilarna večera u belom okupila veliki broja Parižana

Parižani I posetioci francuske prestonice od glave do pete obučeni u belo uživali su u gurmanskom pikniku ispred Palate invalida, kojim je obeleženo 30 godina od prve "večere u belom".

Večeri je tradicionalno prethodila misterija oko lokacije, koja je učesnicima otkrivena tek u poslednjem trenutku u nizu poruka. 

Ljudi su se okupili na zelenim travnjacima s pogledom na zgradu sa zlatnom kupolom, u kojoj se nalazi grob Napoleona Bonaparte i drugih istaknutih francuskih ličnosti.

Postavili su stolove i bele stolnjake, a pili su šampanjac i vino, prenosi AP. Organizatori su očekivali na večeri između 20.000 i 30.000 učesnika, od kojih trećinu iz drugih zemalja. 
"Večera u belom" prvi put je održana u Parizu 1988. godine.

Avio karte do Pariza možete rezervisati direktno na linku letovi Beograd - Pariza.

Komentari (0)

Pogrešan odgovor, pokušajte ponovo.