Top destinacija - Havana

Top destinacija - Havana

Avio karte do Havane

Avio karte do Havane možete naći na portalu Aerogaga po najpovoljnijim cenama.
Savetujemo vam da pre rezervacije i kupovine pročitate uputstvo za kupovinu.

Ukoliko plaćate kartu iz Srbije kliknite ovde.
Ako plaćate kartu van Srbije kliknite ovde.
Jako je bitno da budete registrovani na našem sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju ukoliko želite da platite online karticom.

Obezbeđujemo garantovano najniže cene avionskih karata i najbolji kvalitet usluge.

cta pogledaj letove

Život u Havani

Iako je opšte poznato da je Kuba zemlja gde se živi skromno ali srećno, mnoge iznenadi činjenica da je to jedna od zemalja sa najvišom stopom pismenosti. Obrazovanje kao i zdravstvo su besplatni i kvalitetni. Mnogi smatraju da Kubu i Havanu treba obići pre nego što izgube svoju autentičnost, što je i moguće ako se nastavi trend otvaranja Kube prema svetu, dolaskom investitora i razvojem turizma, pa i konačnim dolaskom Sjedinjenih Američkih Država. Ipak, na promene ne treba uvek gledati negativno, a ako želite da na momenat zaboravite savremeni moderan svet, posetite ovo ostrvo boja, čuvenog Če Gevare, Fidela Kastra i “oldtajmera” koji podsećaju na neko davno prošlo vreme. Avio karte do Havane možete rezervisati direktno na linku letovi Beograd - Havana.

Havana je glavni i najveći grad Kube, najvećeg ostrava Kariba. Mnogi ga zovu i gradom u kome je vreme stalo zbog njegovog izgleda, načina življenja tamošnjeg stanovništva i ostalim specifičnostima koji se mogu videti. Iako je u Havani, ali i na celom ostrvu, veoma malo građeno u vreme posle revolucije, upravo je to doprinelo da Kuba postane tako interesantna turistima iz svih krajeva sveta. Okruženi starim, polusrušenim zgradama, fasadama svih mogućih boja, starinskim automobilima, na momente ćete možda imati osećaj da ste deo nekog filma. Iako sve to, kao i ono što čitamo u mnogim turističkim vodičima i putopisima, zvuči nestvarno, čarobno i interesantno, ima onih koji dožive šok kada prvi put kroče u Havanu. Iskusite čari ovog grada, izaberite datum putovanja i rezervišite avio karte do Havane po garantovano najnižim cenama!

Komentari (0)

Pogrešan odgovor, pokušajte ponovo.