Tropsko ostrvo u srcu Evrope

Tropsko ostrvo u srcu Evrope

Tropsko ostrvo u srcu Evrope

Sasvim neobično tropsko ostrvo u srcu Evrope privlači turiste širom sveta željne odmora, kupanja i uživanja u bilo koje doba godine.

Ljubitelji ste toplijih krajeva i jedva čekate leto da pobegnete na obalu, sklonite se pod palmu i uživate u koktelima i pogledu na horizont. Ipak, ljudska domišljatost je dovela do toga da ne morate čekati leto da uživate u ovakvoj atmosferi niti je potrebno da putujete kilometrima daleko na neko od predivnih tropskih ostrva. 

Spas od hladih dana možete pronaći čak i na severnoj polulopti, u srcu Evrope, oko 60 km istočno od Berlina. Naime, nekadašnji sovjetski avionski hangar nadomak Berlina je

cta pogledaj letove

pretvoren u tropski raj sa svim karakteristikama koje jedno tropsko ostrvo treba da ima.

Hangar odgovara veličini 9 fudbalskih stadiona, a viši je od Kipa slobode u New York-u. Bez obzira na temperaturu napolju, unutar ovog tropskog resort-a možete se kupati i sunčati u bilo koje doba godine. U TROPICAL ISLAND-u možete pronaći veliki broj barova, restorana, šatora za kampovanje, luksuznih hotelskih soba i jedan od najboljih i najvećih spa centara.

Cene se kreću od 30 evra za jedan dan uživanja na ovom mestu pa naviše u zavisnosti od usluge i broja dana provedenih u ovom resort-u.

Tropsko ostrvo u srcu Evrope pretstavlja dom mnogim životinjama koje su karakteristične za tropske krajeve.

ONLINE REZERVACIJA AVIO KARATA I HOTELA

Da online rezervišete avio kartu za planirano putovanje kliknite na Povoljne avio karte do Berlina.

Ukoliko plaćate kartu iz Srbije kliknite ovde.
Ako plaćate kartu van Srbije kliknite ovde.
Jako je bitno da budete registrovani na našem sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju ukoliko želite da da platite 
online karticom.

Na linku Hoteli rezervišite smeštaj po najboljim cenama jer je u toku naša akcija sa portalom booking.com

Obezbeđujemo garantovano najniže cene avionskih karata i najbolji kvalitet usluge

Komentari (0)

Pogrešan odgovor, pokušajte ponovo.