U Tivtu „Magija pod maskama“

U Tivtu „Magija pod maskama“

Turistička organizacija Titvta i ovog leta nudi veoma raznovrstan program, a novina je prvo održavanje međunarodnog karnevala u junu, pod nazivom "Magija pod maskama".

Da pogledate red letenja i online rezervišete kartu kliknite na link Beograd-Tivat.

Program će sadržinski biti raširen kroz ceo grad.

Pored Rive Pine, koja uvek okuplja najviše posetilaca, program će se odvijati i na drugim lokacijama i u ugostiteljskim objektima. I ove godine je program bogat različitim sajmovima. Na taj način se nastavlja propagiranje tradiocionalnog, autentičnog i domaćeg kada su u pitanju sajmovi vina, rukotvorina, suvenira i tradicionalnih proizvoda sa ukupno 15 sajmova na različitim lokacijama.

Pored brojnih koncerata domaćih i regionalnih izvođača, tematskih večeri, kao što su okupljanje ljubitelja tango plesa, ili kubanske salse, ljubitelja popa, roka, ljubitelja DJ žurki, ili ljubitelja klasične muzike.

Turistička organizacija Tivta će organizovati i dobro poznate gastro večeri u okviru projekta "Leto dobrog ukusa" u saradnji sa ugostiteljskim objektima.

Kako je najavljeno, tokom leta biće održana dva festivala.

Festival uličnih performera "In Art Festival", održaće se od 25. do 27. jula, a zadržao je internacionalni karakter, jer će nastupiti umetnici iz Italije, Austrije, Makedonije, Turske, Argetine, Meksika.

Drugi festival je " Tivat World Music Festival", koji se održava od 14. do 16. septembra.

Ove godine Tivat će biti bogatiji za još jednu manifestaciju, koja će trajati tri dana, a reč je o međunarodnom karnevalu "Magija pod maskama". Na karnevalu se očekuje oko 500 učesnika, a biće održan od 8. do 10. juna ove godine.

Više od 300 karnevalista je najavilo dolazak iz inostranstva i regiona, od Italije, do Albanije. Na karnevalu će takođe učestvovati predstavnici Evropske karnevalske federacije, zatim predstavnici karnevalske federacije regiona. U pitanju je vrlo ozbiljna organizacija i veruje se da će to biti novi kulturni trend grada.

Glavni program će se odvijati 9. juna, sa početkom u 20:00, kada počinje Međunarodna karnevalska povorka koja će se kretati do pristaništa Pine. Na pristaništu Pine će biti centralna bina gde će se izvoditi perfomans kanrevalskih grupa, nakon čega sledi samba šou, kako bi se osetio duh brazilskog karnevala.

Za 10. jun najavljen je prvi dečiji karneval, gde se očekuje od 700 do 800 maskirane dece.

Deset dana pre karnevala i Tivat će biti zvanično učlanjen u Federaciju evropskih karnevalskih gradova.

festival

ONLINE REZERVACIJE AVIO KARATA I HOTELA

Cene avionskih karata za let do Tivta proverite na linku Avionske karte za Tivat.

Ukoliko plaćate kartu iz Srbije kliknite ovde.
Ako plaćate kartu van Srbije kliknite ovde.
Jako je bitno da budete registrovani na našem sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju ukoliko želite da platite 
online karticom.

Na linku Hoteli rezervišite smeštaj po najboljim cenama jer je u toku naša akcija sa portalom booking.com

Obezbeđujemo garantovano najniže cene avionskih karata i najbolji kvalitet usluge.

Komentari (0)

Pogrešan odgovor, pokušajte ponovo.