U zavisnosti od karaktera, pronadjite vaše mesto za odmor

U zavisnosti od karaktera, pronadjite vaše mesto za odmor

Svako ima drugačiju ideju za savršen odmor. Ista pravila ne važe za svakoga, pa tako neko na odmoru voli žurke i zabavu svake noći, a neko tokom tih dana beži van civilizacije i potrebni su mu mir i tišina.

Za vas smo odabrali neke zanimljive destinacije prema onome kakav odmor želite, a na vama je da odaberete datum i Avio karte do izabrane destinacije možete naći na portalu Aerogaga po najpovoljnijim cenama. 

Savetujemo vam da pre rezervacije i kupovine pročitate uputstvo za kupovinu.

cta pogledaj letove

Volite usamljene plaže – Palavan ostrvo

Ako vam smeta gužva i želite da tokom odmora pronađete i uživate u svom parčetu plavog neba i azurne obale onda je vreme da rezervišete odmor na ovom filipinskom ostrvu. Manje je popularno i poznato od Tajlanda, ali je jednako lepo.

palavan ostrvo

Volite umetnost – Beč

Austrijski grad Beč sa neskrivenim ponosom pokazuje svoje duboke umetničke korene. Njegovi stanovnici nekada su bili i Mocart i Betoven, pa kulturna klima sa ovom vrstom kontinuiteta ne može da izostane. Ako ste zainteresovani da osetite istorijske znamenitosti u kombinaciji sa savremenim kulturnim sadržajima – pravac u Beč!

beč

Želite odmor bez interneta – Kuba

Sve se menja pa će tako verovatno za par godina i Kuba, ali za sada je ona još uvek oaza mira i uživanja koje isključuje masovnu upotrebu savremene tehnologije. Do sada je na ovom delu planete vreme naučilo da tapka u mestu ili stoji, a ukoliko požurite tamo uspećete da osetite makar i u tragovima Kubu o kojoj se decenijama pisalo i pričalo.

kuba

Ako ste gurman – Portland

Postoji mnogo razloga da posetite Portland u SAD, ali najbolji je svakako hrana. U pitanju je pravi dragulj severozapada, a za one koji vole da dobru hranu začine i domaćim vinima – zašto da ne! Ovde ih ima preko 250 različitih vrsta.

portland

Za kupoholičare – Tokio

Tokio je idealno mesto za one koji vole da kupuju sitnice. Ali ako spadate u kupoholičare nastojte da limitirate iznose na svojoj kartici, jer kada jednom zakoračite u Tokio teško da ćete moći da se obuzdate. Računajte na gužvu i neobične često bizarne predmete ka kojima će ruka sama krenuti, naročito na pijacama modnih detalja.

tokio

Ako tragate za potpunim unutrašnjim mirom – Maču Pikču

Ruševine gradova Inka čine Maču Pikču svetim i posve neobičnim mestom, koje je istovremeno i sablasno i očaravajuće. Lako ćete pronaći unutrašnji mir jednostavnim posmatranjem ostataka gradova drevnih civilizacija, a ukoliko imate i stvaralački dar, obavezno ponesite neku svesku i olovku, jer ovde se misli sređuju same od sebe.

maču pikču

ONLINE REZERVACIJE AVIO KARATA I HOTELA

Ovde možete naći najpovoljnije cene karata za destinacije širom sveta iz ponude svih avio kompanija.

Ukoliko plaćate kartu iz Srbije kliknite ovde.
Ako plaćate kartu van Srbije kliknite ovde.
Jako je bitno da budete registrovani na našem sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju ukoliko želite da da platite 
online karticom.

Na linku Hoteli rezervišite smeštaj po najboljim cenama jer je u toku naša akcija sa portalom booking.com

Obezbeđujemo garantovano najniže cene avionskih karata i najbolji kvalitet usluge.

Komentari (0)

Pogrešan odgovor, pokušajte ponovo.