Avio karte Kuala Lumpur

Avio karte Kuala Lumpur

Kuala Lumpur je glavni i najveći grad Malezije, nalazi se na 35 km od obale Malajskog poluostrva. U ovoj azijskoj metropoli susreću se brojne kulture.

Pored nogobrojnih džamija, crkvi, kineskih pagoda i indijskih hramova, grad je poznat i po svojoj modernoj arhitekturi i oblakoderima. Živopisni kvartovi Little India i China Town odišu arhitekturom 19-og veka, a u delu grada koji se naziva Golden Triangle nalazi se najveća atrakcija grada, Petronas Kule, visoke 452 m, koje spadaju u jedne od najviših građevina na svetu. Kule su povezane mostom Skybridge na 41-om i 42-om spratu koji je otvoren za javnost, sa njega se posetiocima pruža spektakularan pogled na grad.

Petronas Kule

Znamenitosti

Avio karte po promotivnim cenama možete rezervisati na linku Beograd Kuala Lumpur po ceni od 474 eura. Let je sa presedanjem u Dohi. Za Kuala Lumpur unesite KUL, a za Beograd BEG. 

Tokom boravka u Kuala Lumpuru imate priliku da posetite Masjid Jamek džamiju, staru i novu kraljevsku palatu, kineski hram Thean Hou, nacionalni spomenik,
nacionalnu džamiju, Independece Square.

Grad je poznat i po povoljnom šopingu, a tu su i na desetine luksuznih tržnih centara i čuveni Central Market u Chinatown-u gde možete da kupite suvenire i autentičan malezijski nakit. Kada sunce zadje i poželite da se provedete, idite u Bukit Bintang aveniju koja je poznata po dobrom noćnom provodu.

Batu Caves - Kuala Lumpur

Obavezan je izlet u neverovatni Batu Caves, hinduističko svetilište u pećini, na čijem se ulazu nalazi 42 m visoka statua indijskog boga rata Murugana. Ovaj hram je mesto gde se održava jedan od najvećih Hindu festivala – Thaipusam. Da biste se popeli do hrama morate savladati put od 272 stepenika i mnoštvo majmuna koji će vas pratiti do vrha.

Uvek nasmejani Malajci

Nasmejani, ljubazni, raznobojni, raznih vera i jezika, sa smešnim engleskim, Malajci će vas stalno držati u dobrom raspoloženju, radost življenja je zarazna i osvaja vas. Nemojte propustiti ni odlazak u Sunway Laguna zabavni park, park ptica i KLCC akvarijum.

Potrudite se da obidjete što više lokacija i uživajte u ovom impresivnom gradu punom kontrasta.

Kuala Lumpur ima populaciju od oko 1,6 miliona stanovnika, a valuta koja se koristi u Kuala Lumpuru je Malazijski Ringit.

Cena porcije, po osobi u prosečnom restoranu iznosi oko 2,14 evra, dok je cena alkoholnih pića u barovima oko 2,75 evra a bočica vode je 30 centi.

Karta u jednom pravcu u lokalnom gradskom prevozu je 44 centi, start taksija je 0,64 evra, a cena predjenog kilometra 33 centi. Litar bezolovnog benzina je 44 centi.

Ukoliko poželite da otputujete do Kuala Lumpura - Malezija, kontaktirajte nas na:

+381 62 280 0292 iz inostranstva ili sa mobilnog telefona
0800 085 085 iz Srbije (ovaj poziv je besplatan)
Viber ili WhatsApp broj je +381 69 280 0290
Skype - username je aero.gaga

Vikendom i praznicima Call centar ne radi, tada nas možete kontaktirati putem e-maila info@aerogaga.com

Kompletne instrukcije za uplatu pogledajte na Kako da kupim

Komentari (0)

Pogrešan odgovor, pokušajte ponovo.