Avio karte Šangaj

Beograd-Sangaj

Šangaj nazivaju gradom preteranosti i kontrasta, dom dvadeset miliona ljudi. Ovo je metropola koja se i bukvalno menja pred vašim očima. Najveći je grad Kine i morsko pristanište na ušcu reke Huangpu u reku Jangce, neposredno uz obalu Pacifika. Najveci je saobraćajni, trgovinski i industrijski centar zemlje.

Šangaj je sklop modernog grada koji obuhvata bivše engleske, američke i francuske četvrti s poslovnim gradskim rejonima i stare kineske varoši (kineski Hutsen). Poseduje velike novčane zavode, prodavnice, hotele, univerzitet, Kinesku akademiju nauka, opservatorije, muzeje, pozorišta, biblioteke i dr.

Avio karte možete kupiti na linku Letovi iz Beograda za Šangaj. Za Beograd unesite BEG, a za Šangaj SHA.

Veliki obakoderi su simbol ovog grada. Večera u Park Hya-ttu je neverovatan doživljaj zato što je lociran između sedamdeset devetog i devedeset trećeg sprata velikog Šangajskog svetskog trgovinskog centra, zgrade visoke 492 metra. 

Hrana

Možete birati, da li želite da jedete na uličnom kiosku ili u otmenom restoranu, ali bez obzira na izbor, hrana je svuda odlična. Ljubitelji dobre hrane i jedinstvenih ukusa treba da znaju da je ovaj grad kao stvoren za nova gastronomska iskustva. Restoran Mr & Mrs Bund morate posetiti, kako da jedete tako i da budete viđeni. 

Noćni život

Šangaj noću je neverovatno iskustvo. Kada se svetla upale na Huai Hai Roadu, autoputevi blesnu neonskom plavom i zasvetlucaju zgrade u Pudongu, poslovnom delu grada, vreme je da krenete u provod. Možete posetiti veliki broj barova i šokantnih noćnih klubova u Bundu, modernoj četvrti Šangaja od kojih je najpoznatiji legendarni Bar Rouge

Šoping

Grad je prepun tržnih centara i radnji svetskih brendova smeštenih u širokim avenijama. Nankin Road (Nan Jing Lu), legendarna šoping četvrt u Šangaju, središte je modnih zbivanja, ali joj posebnu draž daju tradicionalne radnjice pune raznih drangulija.

Avio kompanija Qatar Airways vam omogućava da po promo ceni leta od 399 eura putujete do ovog neverovatnog grada iz budućnosti. Rezervaciju karte možete izvršiti na linku Beograd Šangaj

Ponude za različite destinacije pogledajte na Beograd Tokio, Beograd Bangkok, Beograd Maldivi.

Ukoliko vam je potrebna naša asistencija i savet prilikom rezervacije avio karata možete da nas pozovete od ponedeljka do petka u periodu od 9h do 21h na brojeve:

* +381 62 280 029 sa mobilnog telefona ili van Srbije
* 0800 085 085 (poziv je besplatan) iz Srbije sa fiksnog i mobilnog broja
* +381 69 280 0290 samo za Viber i WhatsApp poruke
* Skype - naš user name je aero.gaga

Vikendom i tokom praznika telefonska korisnička podrška ne radi, pa nas tada možete kontaktirati slanjem e-maila na info@aerogaga.com

Komentari (0)

Pogrešan odgovor, pokušajte ponovo.