Avio karte Sharjah

Avio karte Sharjah

Sharjah, treći po veličini emirat u Ujedinjenim Arapskim Emiratima koristi moderne pogodnosti izbalansirane po tradicionalnom ukusu kako bi svake godine privukao sve veći broj turista. Qatar Airways je ovu destinaciju učinio još bližom izuzetnom ponudom i cenom avio karata od 512€.

Sharjah predstavlja savršeno utočiste za odmor i mirnije je mesto od Dubaia koji se nalazi na samo 11km. Očaravajući pejzaži se prostiru kako iznad tako i ispod vode.
Ne propustite priliku da izbliza vidite koralne grebene, kornjače i ostali raznovrsni tropski podvodni svet. Iskoristite peščane dine za skijanje ili vožnju džipovima, ili upoznajte pustinju na kamili.

Proglašena dva puta od strane Uneska za prestonicu islamske kulture Sharjah će vas očarati istorijom i kulturom. Sukovi i shopping mall-ovi zadovoljiće apetite i najvećih kupoholičara. Pružite joj šansu i sve ovo i još mnogo toga što Sharjah nudi učiniće vaš odmor nezaboravnim.

Znamenitosti

Al Qasba je jedinstveno šetalište uz obalu u centru grada. Sa panoramskim točkom u pozadini i nizom kafića i restorana koji služe internacionalnu kuhinju, ova živopisna obala kombinuje zabavu sa kulturom. Panoramski točak je jedan od najistaknutijih simbola grada, visok je 60 metara. Iz 42 klimatizovane kabine posetiocima pruža nezaboravan pogled na Sharjahu i deo Dubaija u radijusu od gotovo 50km.

Legendarni Central Suk je najpoznatiji suk u Sharjahi i mesto koje svi ljubitelji šopinga moraju da posete. Otkrijte izuzetnu kolekciju rukotvorina, tradicionalnog i modernog nakita, orijentalnih tepiha, tekstila, umetnosti, parfema i raznovrsne kozmetike.

Džamija Al Noor je izgrađena po nalogu supruge vladara Sharjahe a poznata je po svojoj elegantnoj arhitekturi u otomanskom stilu. Al Majaz Waterfront je jedna od najposećenijih porodičnih oblasti u Sharjahi. Sa svojim uređenim vrtovima, kafićima, restoranima, prodavnicama, dečijim igraonicama, stazama za bicikl i trčanje idealno je mesto za aktivan odmor kao i za relaksaciju.

Tvrđava Al Hisn Sharjah nalazi se u centru grada, potiče iz 1820. godine i pravo je remek-delo stare arapske arhitekture. Ovo utvrđenje, koje je otvoreno za javnost kao muzej, bilo je rezidencija vladarske porodice i svedok u nekoliko socioloških, političkih, komercijalnih i vojnih dešavanja i promena u ovom regionu. Muzej Islamske kulture je dobro mesto da se zaroni ka korenima arapske i islamske kulture. Veliki broj naučnih i religioznih rukopisa kao i kolekcija islamske umetnosti i zanata mogu se videti u ovom muzeju, uključuju izložbe gline, grnčarije i stakla kao i metalnih rukotvorina ukrašenih srebrom, zlatom ili mesingom.

Ukoliko odlučite da putujete do ove fenomenalne destinacije, izaberite datume i rezervišite let koji je najpovoljniji kod aviokompanije Qatar Airways.

Garantujemo najpovoljnije cene avio karata do svih svetskih destinacija a najbolji način da ne propustite neku od naših promotivnih akcija je da pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram.

Za sva dodatna pojašnjenja, kontaktirajte nas na:

    +381 62 280 029 iz inostranstva ili sa mobilnog telefona
    0800 085 085 iz Srbije (ovaj poziv je besplatan)
    Viber ili WhatsApp broj je +381 69 280 0290
    Skype - username je aero.gaga

Vikendom i praznicima Call centar ne radi, tada nas možete kontaktirati putem e-maila info@aerogaga.com

Komentari (0)

Pogrešan odgovor, pokušajte ponovo.