Avio karte Tokio

Beograd-Tokio-Qatar-Airways

Tokio je svetska luka i glavni grad Japana. Sa 13 miliona stanovnika jedan je od najmnogoljudnijih gradova na svetu. Predstavlja centar japanske i azijske trgovine i industrije.
Snalaženje u njemu je relativno lako, bez obzira što je ovaj grad ogroman. Najzanimljiva mesta su skoncentrisana oko nekoliko ključnih tačaka, koje su sve povezane metro linijom Yamanote, s tom razlikom što je tokijska linija iznad zemlje, vrlo jeftina, i pouzdana, a vozovi dolaze na svakih tri-četiri minuta.

Na linku Letovi iz Beograda za Tokio pogledajte kompletnu ponudu letova za različite datume putovanja, različitih avio kompanija. 

Znamenitosti

Riblja pijaca Tsukiji je velika pijaca na kojoj su izloženi riba, voće i povrće. Nalazi se u centru Tokija, a poznata je kao jedno od najvećih svetskih tržišta ribe. Zbog toga što je pijaca poslednjih godina postala velika turistička atrakcija, gradske vlasti planiraju da ove godine pijacu izmeste na drugu lokaciju.

Akihabara, poznata i kao Akiba, je deo centra Tokia, poznato po brojnim prodavnicama elektronike, što većinu turista automatski asocira na ovaj grad. Iako se na prvi pogled ne čini kao značajna atrakcija, reč je o jednom od simbola japanske prestonice.

Koishikawa Korakuen je jedan od najstarijih i najlepših vrtova. Ova mesta su prava oaza mira u užurbanom i pretrpanom Tokiju. Vrt je atraktivan tokom cele godine, ali se posebno ističe krajem novembra i početkom decembra.
Carska palata se nalazi na mestu nekadašnjeg Edo zamka. Veliki park okružen je masivnim zidinama u samom centru grada. Reč je o rezidenciji japanske carske porodice.

Tokio - Grad kulture i tradicije

Disneyland je tematski park zasnovan na filmovima iz produkcije Walta Disneya. Otvoren je 1983. godine, kao prvi Disneyland izvan Sjedinjenih Američkih Država, i to po ugledu na Disneyland u Kaliforniji i Magic Kingdom u Floridi.

Tokio je grad jedinstvene kulture i tradicije predivnih parkova, kao i bogatog istorijskog nasleđa. Takođe, zabava u ovom gradu ne izostaje. Nudi veliki izbor zabavnih aktivnosti, tematskih zabavnih parkova, kao i bogat noćni život. Probajte karaoke, zapevajte neki od omiljenih hitova. Ovde mžete pronaći bogatu japansku kuhinju, a neka od jela su zaista neizostavna. Naravno, prvo probajte sushi.

Pogledajte i različite ponude za destinacije Beograd Šangaj, Beograd Maldivi, Beograd Melburn

Ukoliko poželite da otputujete do Japana i posetite Tokio, možete da nas pozovete

* iz inostranstva i sa mobilnog telefona na +381 62 280 029
* iz Srbije sa fiksnog na 0800 085 085 (ovaj poziv je besplatan)
* sa bilo kog mesta na Viber ili WhatsApp na +381 69 280 0290
* na Skype - ukucajte username je aero.gaga

Vikendom i praznicima Call centar ne radi, tada nas možete kontaktirati putem e-maila info@aerogaga.com

Da korak po korak pročitate proces rezervacije leta na našem sajtu kliknite na link Kako kupiti avio kartu

tokio-qatar

Komentari (0)

Pogrešan odgovor, pokušajte ponovo.