Air Serbia zimski red letenja 2014/15

Air Serbia zimski red letenja 2014/15

Za zimsku sezonu 2014/15, koja kreće od 26. oktobra, Air Serbia planira značajne promene. Pre svega pokrenuće svakodnevne letove ka Abu Dabiju za razliku od prošle godine, kada je bilo 4 letova nedeljno. Oprema i osoblje Air Serbia koristiće se u ime Etihada na toj dnevnoj ruti. Usluga će se smatrati Etihad letom i nosiće "EY" oznaku za broj leta. Putnici će pri rezervaciji karte obavešteni da Air Serbia pruža uslugu u ime Etihada. Kao rezultat toga, oprema i posada srpskog prevoznika će obavljati dva dnevna leta za Abu Dabi, iako će se samo jedna od dnevnih usluga smatrati letom Air Serbia.

Pored toga biće uvedena i dodatna tri leta nedeljno za popularne destinacije Prag i Amsterdam. Ka Podgorici biće uveden još jedan dnevni let, pa će ih biti 3. Dakle, obavljaće ukupno 21 nedeljnih polazaka na toj liniji.

Nove usluge koje su pokrenute ovog leta, uključujući Bejrut, Budimpeštu, Sofiju, Tiranu i Varšavu, nastaviće se i tokom zimske sezone. Avio kompanija će značajno pojačati kapacitet na mnogim linijama, jer će se većina zimskog reda vožnje obavljati kombinacijom A319 i A320 aviona u odnosu na Boeing 737 koji je još bio dominantan prošle zime.

Za Atinu i Tivat biće smanjen broj polazaka u odnosu na prošlu zimsku sezonu. Osim toga, Etihad Regional Saab 2000 avion, koji je delovao u ime Srbije do Banja Luke tri puta nedeljno tokom leta, više neće leteti na toj liniji. Kao rezultat toga, Er Srbija će smanjiti svoje letove za Banja Luku na četiri puta nedeljno. Letovi za Tel Aviv će se takođe smanjiti na tri nedeljno, dok će biti jedan nedeljni odlazak manje za Larnaku u odnosu na zimsku sezonu 2013/14.

Rezervacije avio karata

Da online rezervišete kartu za planirano putovanje kliknite na Air Serbia letovi

Ukoliko vam je potrebna moja asistencija prilikom rezervacije možete me kontaktirati svakog radnog dana na brojeve (od ponedeljka do petka u periodu od 09h do 20h):

  • +381-62-280029 iz inostranstva ili sa mobilnih telefona
  • 0800-085-085 iz Srbije, pri čemu je razgovor upućen sa fiksnog telefona besplatan
  • +381-69-280-029-0 - isključivo za Viber i WhatsApp poruke

Vikendom i praznicima Call centar ne radi, tada se komunikacija obavlja putem mail-a info@aerogaga.com

Ukoliko plaćanje karte želite da obavite iz Srbije kliknite ovde
Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom
Jako je bitno da budete registrovani na našem sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju da bi ste mogli online da platite kreditnom karticom.

Komentari (2)

Pogrešan odgovor, pokušajte ponovo.

Sneza Atic 07.02.2015

Ocena:

Koliko kosta povratna karta 10.2. jedna za odraslu osobu, jedna za dete od 3 godine. Beograd Hanburg

AeroGaga avionske karte 12.02.2015

Ocena:

Cena najjeftinije avio karte na relaciji Beograd Hanburg za jednu odraslu osobu iznosi 278€, za dete od 3 godine 256€. Let je sa jednim međusletanjem u minhenu, avio kompanije Lufthansa. Rezervišite avio kartu na sajtu www.aerogaga.com