Biznis klasa avio kompanije Qatar Airways

Biznis klasa, Qatar Airways

Prilikom ukrcavanja na Qatar Airways Boeing 777-200LR dobijate odmah osećaj većeg prostora nego kod istog modela aviona drugih avio kompanija.
Konfiguracija u biznis klasi je unapređena na 2-2-2, umesto standardne, široko korišćene 2-3-2.
Dodatni prostor nije samo luksuz biznis klase, već je i konfiguracija u ekonomskoj klasi promenjena sa 3-4-3 na 3-3-3. Takoće je korigovana i veličina toaleta, znatno je povećana u odnosu na standard.

Korisnički servis

Qatar Airways je izgradio dobru reputaciju na osnovu svog korisničkog servisa u kabini. Doček putnici opisuju kao topao i ljubazan i ništa ne predstavlja problem za stjuardese, čak i usled popunjenosti kapaciteta u biznis klasi. Očigledno su ponosni na posao i avio kompaniju, što i pokazuju u svakom trenutku.

Stjuardese znaju kada je pravi trenutak da postave pitanje, a kada nije. Njihova pažnja i atmosfera u kabini daju boeing-u 777 udobnu klupsku atmosferu.

Sedišta i kabina

Sedišta u biznis kabini su postavljena u 3 seta po 2, a mogu se pretvoriti i u krevete. Opremljena su sa svakim elektronskim uređajem koji možete poželeti, uključujući i USB. Dobićete takođe veliki jastuk, jorgan, pidžamu, kao i komplet Attimo kreme za ruke, labela i after shave-a.

Biznis klasa je podeljena u dve zone. Prva zona obuhvata prva četiri reda i nalazi se između vrata 1 i kuhinje ili toaleta. Druga zona ima tri reda i završava se kod drugih vrata.

Hrana i Piće

Ukoliko sedišta nisu razlog zašto želite da putujete biznis klasom, hrana i vino su definitivno fantastični.

Zabava u avionu

Svako sedište u biznis klasi je opremljeno velikim AVOD sistemom, na kome imate odličan izbor filmova i TV-a. Gledanje je udobnije zbog slušalica koje redukuju buku.

qatar-biznis-klasa

Komentari (0)

Pogrešan odgovor, pokušajte ponovo.