Extra seat, extra leg za putnika sa većom telesnom masom na Air France letu

extra-prostor-avion

Putnici ekonomske klase najčešče biraju sedišta pored prozora ili pored prolaza, u skladu sa svojim afinitetima. Sedište pored prozora pruža lep pogled, ali je manje udobno i zahteva pomeranje saputnika.

Dodatni prostor za noge, ili Legroom extra space, je takođe jedna od stavki koja je putnicima jako bitna. Obično je ona bitnija krupnijim ili visokim putnicima. Pored sedišta sa dodatnim prostorom za noge postoje i sedišta pored Exit-a (emergency seats), koja pružaju dodatni komfor.

Na letu avio kompanije Air France možete rezervisati sledeća sedišta:

Seat Plus - Ukoliko želite da vam putovanje bude udobnije i da imate više prostora za noge, rezervišite Seat Plus. Ovo sedište je dostupno na dužim putovanjima u ekonomskoj klasi. Ova opcija postoji i na večini letova unutar metropole Francuske i Evrope, kao i za letove za i iz Severne Afrike (Alžir, Maroko, Tunis) i Izraela u ekonomskoj i Premijum ekonomskoj klasi.

Na dugim letovima, u zavisnosti od aviona, ova sedišta se nalaze:
- u najširim redovima na gornjoj palubi Boinga 747,
- pored Exit-a na svim avionima osim Airbusa 340,
Na kraćim letovima ova sedišta se nalaze:
- pored Exit-a

Duo Seat in a row of 2 - Za veći komfor preporučujemo vam duplo sedište u redu od dva. Dostupno na letovima za i iz Pariz - Charles de Gaulle, Dubai, Johanesburg, New York - JFK, Šangaj i Sao Paulo. Ova opcija će postepeno biti proširena na sve naše druge linije.
Seat at the front of the cabin - Da bi ste bili sigurni da ste među prvim putnicima da izađete iz aviona, izaberite sedište na prednjem delu kabine. To su sedišta pored izlaza (Exit-a). Ova sedišta su dostupna na letovima za i iz Pariz - Charles de Gaulle, Dubai, Johanesburg, New York - JFK, Šangaj i Sao Paulo.

Beneficije za Flying Blue članove

Seat plus se nudi bez doplate za Air France i KLM Fliing Blue Platinum, Club 2000 i Skipper članove. Članovi Flying Plave i Srebrne kartice dobijaju popust na uslugu (50 % za Fliing Blue Gold i 25 % za Flying Blue Silver). Da bi ste iskoristili prednosti ovih beneficija, kupci moraju da daju svoj broj kartice pri kupovini karte.
Željena sedišta se mogu kupiti sa Flying Blue Miles.

Extra sedište za putnike sa većom telesnom masom - Putujte sa više udobnosti i sigurnosti sa Air France-om, sa našom opcijom da izaberete ekstra dodatno sedište sa popustom od 25 % od cene prvog sedišta u ekonomskoj klasi. Air France će nadoknaditi ceo iznos vašeg drugog sedišta ako ima raspoloživih mesta na letu.

Da li mislite da su vam potrebna dva mesta?

Širina između dva naslona za ruke je otprilike:
- od 40 do 45 cm u ekonomskoj i Premijum ekonomskoj klasi, što odgovara do maksimalnog obima struka od oko 135 cm
- od 47 do 48 cm u biznis i Premijum ekonomskoj klasi, što odgovara do maksimalnog obima struka od oko 150 cm
- od 50 do 53 cm u prvoj i biznis klasi, što odgovara do maksimalnog obima struka od oko 200 cm

Preporučujemo vam rezervisati dva mesta ako je vaš obim struka većih dimenzija od onih koji su navedene gore. Nakon toga ćete dobiti zagarantovano prazno sedište pored vašeg, za vašu udobnost i sigurnost.
Air France će nadoknaditi ceo iznos vašeg drugog sedišta, ako na letu postoji bar jedno slobodno sedište u ekonomskoj klasi. Novac će vam biti vraćen.
U interesu bezbednosti, ukoliko je let pun i niste rezervisali dodatno sedište koje vam je potrebno, neće vam dozvoliti da se ukrcate na let ako vaše dimenzije ne dozvoljavaju da se udobno smestite u jedno sedište.

Online kupovina avio karte

Red letenja i cene karata za sve datume i destinacije pogledajte na linku Air France letovi

Detaljno uputstvo kako da kupite karte preko interneta pročitajte na linku Online rezervacije

Karte možete rezervisati i telefonom:

  • broj +381-62-280029 - za pozive iz inostranstva ili sa mobilnih telefona
  • broj 0800-085-085 - za pozive iz Srbije, pri čemu je razgovor upućen sa fiksnog telefona besplatan
  • Ukoliko želite da nam pošaljete poruku na Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0

Komentari (0)

Pogrešan odgovor, pokušajte ponovo.