Swiss letovi iz Niša za Njujork

Swiss letovi iz Niša za Njujork

Niskotarifni letovi Wizzair-a i Rayanair-a sa i do aerodrodroma Konstantin Veliki imali su dobar odziv kod putnika iz Niša i regiona pa je Swiss odlučio da uvede povratni let Niš - Cirih.

Veza izmedju Niša i Njujorka je upravo uspostavljena presedanjem u Cirihu i ostvarena je po prvi put za 30 godina postojanja niškog aerodroma.

Prvi let ove aviokompanije iz Niša najavljen je za 2. april 2017. godine. Nakon toga će na ovoj redovnoj liniji saobraćati svakog petka i nedelje, a Swiss će linije realizovati avionima A320 ili Bombardier serije C.

Kako putnicima iz Niša i regiona, tako je putovanje za Njujork olakšano i putnicima iz Makedonije i Bugarske kojima je ova zračna luka udaljena samo 150 kilometara. Cene koje je kompanija Swiss odredila za ove letove je konkurentna i povoljnija u odnosu na veće aerodrome u okruženju.

Turizam je jedna od najvažnijih privrednih grana u Njujorku. U ovaj grad otputuje više od 40 miliona turista svake godine. Putovanje u Njujork podrazumeva obilazak njegovih znamenitosti od kojih su najpoznatiji Vol strit, Kip slobode, Bruklinski most, Empajer stejt bilding, Krajsler zgrada... Poznata mesta su i Peta avenija, Tajms skver, Sentral park, Metropoliten muzej i Brodvej. Pored glavnih turističkih područja, putnike privlače još i zoološki vrt u Bronksu, Koni Ajland i Njujorška botanička bašta.

Njujork je fascinantan grad koji nudi ponešto za svačiji ukus. Bilo da volite modernu ili staru arhitekturu, provod do ranih jutarnjih sati ili jednostavno, obožavate šetnju i odlazak u kopovinu, putovanje u Njujork će odgovoriti svim vašim prohtevima.

Na našem portalu možete rezervisati i kupiti avio kartu za let Niš - Njujork, kao i letove za sve svatske destinacije. Svi letovi oficijalnih i lowcost kompanija na jednom mestu.

Komentari (0)

Pogrešan odgovor, pokušajte ponovo.