Air France meet & greet usluga

Da li vam je potrebna pomoć na aerodromu Šarl de Gol i Orli u Parizu, Bordou ili Nici?

Air France osoblje će vam pomoći da se jednostavnije snađete. 

"Zašto je meni ova usluga potrebna"?

• Ako je karta skupa da ne propustite let
• Kad je karta jeftina da ne propustite let pa da vam izađe skuplje (na primer kratka konekcija, pa je ovo idealna opcija za vas)
• Ako idete sa porodicom jednostavnije je da samo pratite osoblje, umesto da jurite decu, a istovremeno gledate da ne promašite kapiju
• Kada jednostavno želite extra komfor

Usluga meet & greet 

Usluga obuhvata doček putnika od strane Air Francea osoblja i sprovođenje do gejta ili izlaza. Dobićete uslugu zavisno od vaših potreba.

Da li vam je potreban brži prolaz ili pomoć na vašem maternjem jeziku?

Ako let obavlja Air France ili KLM, ova usluga je dostupna iz Pariza (Šarl de Gol i Orli), iz Bordoa i Nice.

Ukoliko lelite Delta avio kompanijom ili HOP!, usluga je dostupna samo na Šarl de Gol aerodromu.

Olakšajte putovanje

Bilo da polećete, slećete ili imate konekcioni let, Air France osoblje će vam pomoći

Sprovešće vas kroz aerodrom, pružiti savete o putovanju i pomoći vam da predate prtljag i prođete kroz bezbednosne kontrolne punktove što je moguće brže i jednostavnije.

Asistencija na više jezika

Kompletno Air France osoblje govori francuski i engleski. Bez dodatnih troškova možete zatražiti asistenciju na Šarl de Gol aerodromu na sledećim jezicima: portugalski, kantonski kineski, Hindi, japanski, koreanski, mandarinski kineski, arapski i španski

Odaberite uslugu koja vam najviše odgovara

POLETANJE: član osoblja kompanije Air France će vas sačekati na mestu koje je određeno prilikom rezervacije leta. Pomoći će vam da predate prtljag i odvesti vas do ulazne kapije. Pratiće vas kroz sigurnosne kontrolne punktove. Neće vas ubrzavati, pratiće vas tokom celog puta tempom koji vi želite.

KONEKCIONI LET: član osoblja Air Francea sačekaće vas na vratima aviona. Ako imate malo vremena da stignete na sledeći let, pokazaće vam najbrži put kroz aerodrom. Ako želite da se opustite u lounge baru i free shopu, osoblje će vas ispratiti do bording hola.

NAKON SLETANJA: član osoblja Air Francea će vas sačekati na vratima aviona i pratiti vas do izlaza iz aerodroma. Vodiće vas kroz sigurnosne punktove i do dela za preuzimanje prtljaga.

Cena ove usluge iznosi 150€ po putniku, po usluzi * (odlazak, konekcija ili dolazak) na Šarl de Golu u Parizu i 120€ na aerodromima Orli u Parizu, Bordou i Nici. Naknada za dodatnog putnika iznosi 20€ u Parizu, na Šarl de Golu i 10€ na svim drugim aerodromima.

Usluge možete kombinovati, Na primer, Meet & Greet uslugu prilikom odlaska iz Nice i tokom konekcionog leta na Šarl de Golu u Parizu.

NAPOMENA: Usluga je dostupna samo za čiste Air France, KLM, Delta i HOP! letove, ne važi za codeshare letove.

AVIO KARTE AIR FRANCE

Air France ima odličnu konekciju do Amerike. A takođe po promotivnoj ceni možete leteti premium ekonomskom i biznis klasom. 

Pogledajte promocije i sve informacije o avio kompaniji na Air France stranici

Ponudu letova pogledajte OVDE

Komentari (0)

Pogrešan odgovor, pokušajte ponovo.