Besplatan hotelski smeštaj - Turkish Airlines

Besplatan hotelski smeštaj, Turkish Airlines

Pola dana na aerodromu u Istanbulu može biti pakao.

Iskoristite priliku koju Vam pruža Turkish Airlines i besplatno se smestite u obližnji hotel sa kojim aviokompanija ima sklopljen ugovor.

Za svako presedanje duže od 10 sati za ekonomsku i 7 sati za biznis klasu ostvarujete pravo na besplatan smeštaj!

Nakon što sletite na aerodrom Ataturk, krenite ka izlazu, kroz pasošku kontrolu i pored traka za izdavanje prtljaga (baggage claim). Nakon što prođete staklena vrata na izlazu skrenite desno, skroz do kraja hodnika. Tu se nalazi Turkish Airlines Hotel Desk.

Sa svojom bording kartom za nastavak putovanja javite se službeniku na šalteru, koji ċe Vas uputiti gde da sačekate transfer za hotel.

Hilton soba Turkish

Maximalan boravak u hotelu je dve noći. Uslov za besplatan smeštaj je naravno karta Turkish Airlinesa i nepostojanje alternative za bliži let.

Turkish Airlines Hotel Layover

Rezervacija avio karte

Da sami pretražite letove u formi sa leve strane, za Beograd unesite BEG, za Istanbul IST. Unesite željeni datum putovanja i biće vam izlistani svi letovi sortirani od najjeftinijeg ka najskupljem.

Ili kliknite na dugme sa desne strane :)

cta-kompletna-ponuda-letova

Garantujemo vam da su na našem sajtu najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Naše cene su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Za sva dodatna pojašnjenja ili našu asistenciju prilikom rezervisanja karata, kontaktirajte nas na:

  •     +381 62 280 029 iz inostranstva ili sa mobilnog telefona (sms opcija ne postoji)
  •     0800 085 085 iz Srbije (ovaj poziv je besplatan)
  •     Viber ili WhatsApp broj +381 69 280 0290
  •     Skype - username je aero.gaga

Vikendom i praznicima Call centar ne radi, tada nas možete kontaktirati slanjem e-maila na info@aerogaga.com. Korisnička podrška radi 24/7/365 i dobićete odgovor u najbržem mogućem roku.

Komentari (0)

Pogrešan odgovor, pokušajte ponovo.