Kako stići na aerodrom Milano iz centra grada?

Kako stići na aerodrom Milano iz centra grada?

Kada kažemo Aerodrom Milano obično pomislimo na najveći Milanski aerodrom Malpensa. Aerodrom Malpensa je međunarodni i jedan od ukupno tri Milanska aerodroma.
 
Milano pored aerodroma Malpensa ima i nacionalni aerodrom Linate kao i aerodrom Orio u blizini Bergama.

Međunarodni aerodrom Milano Malpensa (Aeroporto internazionale Milano-Malpensa) je od grada Milana udaljen 40 km u pravcu severozapada. Godišnje opsluži preko 28 miliona putnika što ga svrstava u red većih Evropskih aerodroma. 

cta pogledaj letove

Kako stići na aerodrom Milano iz centra grada?

Aerodrom Milano Malpensa sa gradom Milanom povezan je autobuskom linijom Malpensa Bus Express koja saobraća od aerodroma Malpensa do glavne autobuske stanice u Milanu.

Autobus polazi na svakih 20 minuta. Karta u jednom pravcu košta 7.50 € a put traje oko sat vremena. Osim za Milano, postoje i autobuske linije i za druge gradove i turistička mesta kao što su: Torino, Lugano, Đenova, Novara, Jezero Komo, jezero Lago Mađore, Breša, Bergamo, Bolonja i Verona...

Takođe, postoji i železnička linija Malpensa Expresss koja povezuje Aerodrom Milano Malpensa sa glavnom železničkom stanicom u gradu Milanu. Voz saobraća na svakih pola sata a vožnja ovom linijom traje 50 minuta a cena karte iznosi  oko 11 €.

Ukoliko se za odlazak na aerodrom Milano Malpensa odlučite automobilom, računajte na odprilike 9 000 parking mesta, auto perionicu, radionicu za popravku automobila, čuvara parkinga koji dežura 24 sata 7 dana u nedelji, posebna kolica za prevoz dodatnog prtljaga, posebna parking mesta za lica sa posebnim potrebama...

Online rezervacija avio karata

Da online rezervišete avio kartu za planirano putovanje kliknite na Povoljne avio karte do Milana(MNL).

Ukoliko plaćate kartu iz Srbije kliknite ovde.
Ako plaćate kartu van Srbije kliknite ovde.
Jako je bitno da budete registrovani na našem sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju ukoliko želite da da platite online karticom.

Obezbeđujemo garantovano najniže cene avionskih karata i najbolji kvalitet usluge.

Komentari (0)

Pogrešan odgovor, pokušajte ponovo.