Air Serbia Beograd London avio karta

Molim vas najpovoljnija karta za London iz Beograda 28. aprila, a povratak 30. aprila preko air Srbije. Našla sam preko sajta vise od 60.000 din. Kako da nadjem povoljnije?

ODGOVOR

Ukoliko su fiksni datumi i želite da letite baš kompanijom Air Serbia cena je ta koju vidite na sajtu. Nažalost nije moguće naći jeftiniju kartu jer je avion već popunjen i raspordata su jeftinija mesta. Cena u ovom trenutku, sa svim uračunatim kartama iznosi 64.523 dinara (slećete na Heathrow). Za iste ove datume imate i Wizz Air let po ceni od 21.598 dinara, ali slećete na aerodrom Luton. U ovu cenu nije uračunat prtljag.

Da pogledate red letenja i online rezervišete avio kartu kliknite na link Beograd London

Ukoliko vam je potrebna moja asistencija prilikom rezervacije možete me kontaktirati svakog radnog dana na brojeve (od ponedeljka do petka u periodu od 09h do 20h):

  • +381-62-280029 - za pozive iz inostranstva ili sa mobilnih telefona
  • 0800-085-085 - za pozive iz Srbije, pri čemu je razgovor upućen sa fiksnog telefona besplatan
  • +381-69-280-029-0 - isključivo za Viber i WhatsApp poruke

Vikendom i za vreme praznika Call Centar ne radi.

Ako želite da platite avio karte iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom, ali imajte u vidu da morate biti registrovani na sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju i plaćanje online.
Ukoliko plaćanje želite da obavite iz Srbije kliknite ovde.

NAPOMENA: Avio kartu preko Wizz Aira možete platiti isključivo Visa ili Master karticom online odmah prilikom vršenja rezervacije.

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata do Londona. Uverite se u to na linku Garancija.

Na linku Hoteli možete online rezervisati i smeštaj u Londonu. U toku je i naša promocija u saradnji sa booking.com sajtom, pa na gore navedenom linku možete rezervisati online smeštaj po još nižoj ceni.

Pratite naše specijalne akcije i promocije avio karata na društvenim mrežama: Facebook i Twitter.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA