Air Serbia, povratne karte do Londona, rezervacija bez dobijene vize

Poštovani, zamolila bih Vas da mi odgovorite na par pitanja u vezi avio karte za London. Koliko bi koštale dve povratne karte za odrasle osobe: Beograd-London, polazak 7.12. povratak 12.12.? Pošto još nisam predala za vizu, da li je moguće da napravim rezervaciju preko Vas, a da karte kupim nakon što dobijem vizu? I da li se plaća rezervacija? Unapred hvala.

ODGOVOR

Cena dve povratne karte do Londona u periodu od 7. do 12. decembra su 49.562 dinara ili 439€. Rezervacija traje 24 časa, može se produžiti jednom. Napravite rezervaciju, platite iznos karte, ako ne dobijete vizu avio kompanije dozvoljavaju refundaciju karte. Rezervacija se ne plaća. Let do Londona 7. decembra je u 10:40h, povratak je 12. decembra u 13:30h. Dužina trajanja leta je 2:40h. Let možete rezervisati na linku Beograd - London.

Ukoliko plaćanje želite da obavite iz Srbije kliknite ovde. Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom, ali imajte u vidu da morate biti registrovani na sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju i plaćanje online. Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata. Uverite se u to na linku Garancija. Jeftini smeštaj potražite na Rezervacija hotela. Uniqa putno osiguranje za vaše putovanje možete ugovoriti na sledećem linku.

Ako Vam je potrebna moja asistencija prilikom rezervacije pozovite radnim danima u periodu od 09h do 20h, vikendom Call centar ne radi, na sledeće brojeve:

  • +381-62-280029 - za pozive iz inostranstva ili sa mobilnih telefona
  • 0800-085-085 - za pozive iz Srbije, pri čemu je razgovor upućen sa fiksnog telefona besplatan

Pratite naše specijalne akcije i promocije avio karata na društvenim mrežama: Facebook i Twitter.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA