Avio karte za London za suprugu i decu

Želim da kupim karte i to: za suprugu povratnu Beograd - London i za dvoje male dece jedan pravac. Kako to da formulišem?

ODGOVOR

Potrebno je da nam dostavite na mail info@aerogaga.com datum putovanja za suprugu (kada da bude polazak, a kada povratak) kao i njeno ime i prezime. Za decu nam dostavite datum putovanja za kada im treba avio karta u jednom smeru, imena i prezimena i datume rođenja. Mi ćemo uraditi rezervacije karata za vas i poslati vam ih na mail zajedno sa instrukcijama za uplatu.

Možete i sami da pogledate cene karata i uradite online rezervacije. Za povratnu avio kartu za suprugu kliknite na link Beograd London povratno putovanje, a za let u jednom smeru za decu kliknite na Beograd London

Ako Vam je potrebna moja asistencija prilikom rezervacije pozovite radnim danima (od ponedeljka do petka) u periodu od 09h do 20h na sledeće brojeve:

  • +381-62-280029 - za pozive iz inostranstva ili sa mobilnih telefona
  • 0800-085-085 - za pozive iz Srbije, pri čemu je razgovor upućen sa fiksnog telefona besplatan

Vikendom i za vreme praznika Call centar ne radi.

Na linku Plaćanje Visa ili Master karticom možete pogledati instrukcije za plaćanje iz inostranstva, ali u tom slučaju morate biti registrovani na sajtu i da preko svog naloga uradite rezervaciju i plaćanje online.
Ukoliko plaćanje želite da obavite iz Srbije kliknite ovde.
Kod nas su garantovano najniže cene karata za London što možete proveriti na linku Garancija.

Da pogledate i ponudu jeftinih hotela koje smo izdvojili za vas u saradnji sa booking.com kliknite na Rezervacija hotela u Londonu.

Uniqa putno osiguranje za njihovo putovanje možete ugovoriti na sledećem linku.

Pratite naše specijalne akcije i promocije avio karata na društvenim mrežama: Facebook i Twitter.

london-airserbia-189e

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA