Avio prevoz od Beograda do Londona, JAT promocija

Interesuje me najjeftinija karta za avio prevoz od Beograda do Londona za 4 odrasle osobe (2 omladinca) za period 25. april - 1. maj 2012. godine, povratne karte.

ODGOVOR

Avionske karte za let do Londona

U toku je JAT promocija - kupite do kraja januara avionske karte po promotivnim cenama za let do Londona, a putujte u periodu od 1.2.2012. do 1.7.2012.

Trenutno najpovoljnija cena koju sam vam pronašla za avio karte, za 2 odrasle osobe i 2 omladinca starosti 12-24 godine, iznosi ukupno 71.524 dinara. Ovo je ukupan iznos koji biste trebali da platite za 4 povratne avionske karte sa svim uračunatim taksama i ne biste imali nikakve dodatne troškove.

U pitanju je direktan let avio kompanije Jat Airways.
Polazak iz Beograda je u sredu 25.04.2012. u 10.35h, a u Londonu ste u 12.40h.
Povratak iz Londona je u utorak 01.05.2012. u 13.40h, a u Beograd stižete u 17.25h.

Ponudu za ovaj let pogledajte na linku Povratni let Beograd London. Ako vam ponuda odgovara, na istom linku možete online da rezervišete avionske karte, a plaćanje je potrebno da obavite do kraja dana.

Na linku Promotivne avio karte do Londona proverite ponudu i za druge datume leta.

Uputstvo za rezervaciju aviokarata preko interneta

Uputstvo kako da rezervišete avio karte na našem sajtu možete pročitati na linku Online rezervacije

Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije.
Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona naš broj telefona je +381-62-28-00-29.

Mogućnosti za plaćanje aviokarata

Rezervisane avio karte možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

  • Kada plaćanje obavljate vikendom iz Srbije ili iz inostranstva, to možete učiniti Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije
  • Kada plaćanje obavljate iz Srbije tokom radne nedelje, karte pored Visa ili Master karticom možete platiti i na neki od sledećih načina: uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti, nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom, putem Raiffeisen web kredita ili putem sms-a ukoliko ste korisnik Telenor usluge PlatiMo.

Putno osiguranje Uniqa

Za putovanje u London poželjno je da posedujete i putno osiguranje za slučaj nezgode, pa ne zaboravite na njega.
Naručite ga online preko našeg sajta na linku Uniqa putno osiguranje.
Unesite potrebne podatke i izaberite način plaćanja. Kada evidentiramo uplatu, na mail ćemo vam poslati polisu. Vikendom možete platiti samo Visa ili Master karticom, a preko nedelje kao i avio karte na još jedan gore naveden način

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA