Aviokarte do Londona

Hteo bih da kupim kartu Beograd - London povratnu, ali bih putovao sredinom oktobra. Interesuje me cena te povratne karte. Hvala....

ODGOVOR

Aviokarte do Londona

Cena avionske karte zavisi od datuma putovanja i međusobno se cene mogu mnogo razlikovati od dana do dana leta.
Trenutno najpovoljnija cena povratne karte Beograd London koju sam vam pronašla za putovanje sredinom oktobra košta 18.242 dinara sa svim uračunatim taksama.

Ovaj let obavlja avio kompanija Lufthansa sa međusletanjem u Minhenu u oba smera.
Za polazak iz Beograda 15.10.2012. imate na raspolaganju tri termina poletanja: u 6.40h, u 13.10h i u 17h.
Povratak iz Londona je 22.10.2012. u 13.15h, a u Beogradu ste u 21.05h.

Ponudu za ovaj let, kao i za sve letove za isti period putovanja pogledajte na linku Povratna avio karta za London. Kada izaberete let koji vam najviše odgovara, na istom linku možete odmah da online rezervišite kartu.

Cene karata za druge datume putovanja proverite na linku Jeftine avionske karte za London.

Putno osiguranje

Za putovanje u London preporučujem vam da kupite i putno zdravstveno osiguranje.

Potrebno je da na linku Uniqa osiguranje popunite formular traženim podacima i sistem će obračunati cenu. Odmah nakon toga će vam na e-mail stići instrukcije za uplatu osiguranja, a po prijemu vaše uplate, poslaćemo vam i polisu zdravstvenog osiguranja.

Plaćanje avio karata i putnog osiguranja

Ako vam je prilikom rezervacije karte ili naručivanja osiguranja potreban neki savet, pozovite nas telefonom na broj 0800-085-085 ili na +381-62-280029, ako zovete sa mobilnog telefona ili iz inostranstva.

Rezervisanu avio kartu, kao i putno osiguranje možete platiti na jedan od sledećih načina:

Vikendom i praznicima iz Srbije i iz inostranstva uplatu je moguće obaviti samo online Master ili Visa karticom.

Hoteli u Londonu

Za vaše putovanje u Veliku Britaniju možete odmah rezervisati i hotelski smeštaj, a ponudu i cene pogledajte na linku London - online hoteli. Imate na raspolaganju veliki broj hotela, a cena za 7 noćenja se kreće od 18.574 dinara.

Kada pronađete odgovarajući hotel, kliknite na dugme Nastavite i otvoriće vam se strana gde treba da unesete vaše lične podatke kao gosta hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja, kontaktiraćete direktno hotel.

Ponudu hotela u Londonu za bilo koji drugi period boravka pogledajte na linku Hoteli online.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA