Aviokarte za Veliku Britaniju

Postovani,
Da li je moguće od Vas dobiti rezervaciju avio karte, za odredjeni let i period odlaska/dolaska ili neku potvrdu bez prethodne uplate, kako bi se pre dobijanja vize za Veliku Britaniju dala ista na uvid u Ambasadu?
S postovanjem, unapred zahvalna K. Majhensek

ODGOVOR

Online rezervacija avio karata

Kada preko Aerogaga sistema za prodaju avionskih karata preko interneta rezervišete aviokartu, na mail vam odmah stiže potvrda o rezervaciji sa navedenim detaljima o putniku i letu. Tu potvrdu o rezervaciji možete dostaviti ambasadi Velike Britanije ukoliko je ona za njih validna za izdavanje vize.

Rezervacija avionske karte najčešće važi jedan dan, nije obavezujuća i ukoliko uplatu ne izvršite u naznačenom roku, biće poništena.

Avionske karte za let do Londona

U toku je JAT promocija - ako planirate da putujte do Londona u periodu od 1.2.2012. do 1.7.2012., možete da kupite avionske karte po promotivnim cenama do kraja januara.

Trenutno najpovoljnija cena povratne avio karte Beograd London iznosi 17.225 dinara. Ovo je ukupan iznos sa svim uračunatim taksama i ne biste imali nikakve dodatne troškove za direktan let avio kompanije Jat Airways.

Na linku Promotivne aviokarte za Veliku Britaniju proverite ponudu za bilo koji datum leta.

Rezervacija aviokarata preko interneta

Uputstvo kako da rezervišete avio karte na našem sajtu možete pročitati na linku Online rezervacije

Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj +381-62-28-00-29 svakog radnog dana od 9h do 20h.
Ako zovete iz Srbije, naš kontakt telefon je 0800-085-085 i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona.

Plaćanje aviokarata

Rezervisane avio karte možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

Putno osiguranje za put u UK

Za putovanje u Veliku Britaniju poželjno je da imate uplaćeno i putno osiguranje, a možete ga naručiti na linku Uniqa putno osiguranje. Popunite formular potrebnim podacima, mi ćemo vam poslati predračun za uplatu osiguranja za broj dana koji želite da provedete van Srbije, a nakon evidentirane uplate poslaćemo vam i polisu osiguranja na mail.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA