Avionske karte do Londona

Molim vas posaljite mi poblize informacije o direktnom letu (povratna karta ukljucena i bez obzira koja avio kompanija) od Beograda do Londona (po mogucstvu sa sletanjem na Gatwick aerodrom i poletanjem sa datog a ako ne postoji direktni onda Heathrow). Cena, i termin leta (plan je u toku Marta na 14 dana, po mogucstvu let sa odlaskom i povratkom u toku vikenda u tom vremenskom rasponu) uz najpovoljniju opciju u smislu iznosa karte.
Ako vec ne postoji direktan let onda let sa jednom konekcijom uz cekanje izmedju letova do 3h (preko Beca, Minhena ili Budimpeste u jednom ili drugom pravcu) uz Austrian i Lufthanza lines (sa sletanjem na Gatwick aerodrom i sa poletanjem sa Gatwick aerodroma a ako ne onda sa Heathrow-a). Prihvatljiva cena karte do 20.000 din.

ODGOVOR

Avionske karte do Londona

Najjeftinija avionska karta za direktan let do Londona u martu mesecu iznosi 19.624 dinara.
Cene karte je za polazak u subotu 10.03. a povratak za dve nedelje 24.03.2012.godine.
Poletanje i sletanje je sa aerodroma Hitrou
Avio prevoznik je kompanija Jat Airways
Da pogledate ponudu, kupite ili rezervišete avio karte kliknite na Beograd BEG London LHR

Cene avio karata za druge datume leta pogledajte na linku Avionske karte do Londona

Uputstvo za kupovinu preko interneta

Uputstvo za rezervaciju aviokarte na našem sajtu pročitajte na linku Online kupovina

Ukoliko vam je potreban savet prilikom izbora leta, pozovite me na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 23h. Ovaj poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije.
Ukoliko nas zovete sa mobilnog telefona ili iz inostranstva broj telefona je +381-62-280029.
Rezervisane avio karte možete platiti Master ili Visa karticom online odmah nakon rezervacije (vikendom ili iz inostranstva) ili na neki od sledećih načina:

Putno osiguranje Uniqa

Za putovanje u inostranstvo potrebno vam je i putno osiguranje, a možete ga naručiti online preko našeg sajta na linku Uniqa putno osiguranje. Unesite potrebne podatke, a mi ćemo vam u roku od 24 sata poslati predračun za uplatu osiguranja, za izabrani period boravka u inostranstvu. Po vašoj uplati stići će vam polisa osiguranja na mail.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA