Avionske karte za let do Londona

Poštovani, moj sin, muž i ja kao majka smo dobili vize za London i treba da letimo 27.01. Problem je u tome što kod sina u pasošu na vizi piše druga osoba da je odgovorna za sina, zato što je on član KUD koje isto putuje za London, ali autobusom. Može li on letjeti sa roditeljima, jer već ima kupljenu avionsku kartu?

ODGOVOR

Putovanje deteta avionom u inostranstvo

Prema zvaničnim informacijama, dete mora da putuje sa osobom koja je u vizi navedena kao odgovorna osoba ili treba da traži novu vizu za putovanje sa roditeljima. Za više informacija predlažem vam da kontaktirate Ambasadu Velike Britanije i agenciju preko koje ste kupili avionske karte.

Kontakt telefone ambasade pogledajte na linku Britanska Ambasada.

Avionske karte za let do Londona

U toku je JAT promocija - ako planirate da putujte do Londona u periodu od 1.2.2012. do 1.7.2012., kupite avionske karte po promotivnim cenama do kraja januara.

Trenutno najpovoljnija cena povratne avio karte Beograd London iznosi 17.225 dinara. Ovo je ukupan iznos sa svim uračunatim taksama i ne biste imali nikakve dodatne troškove za direktan let avio kompanije Jat Airways.

Na linku Promotivne avio karte do Londona proverite ponudu za bilo koji datum leta.

Rezervacija aviokarata preko interneta

Uputstvo kako da rezervišete avio karte na našem sajtu možete pročitati na linku Online rezervacije

Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj +381-62-28-00-29 svakog radnog dana od 9h do 20h.
Ako zovete iz Srbije, naš kontakt telefon je 0800-085-085 i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona.

Plaćanje aviokarata

Rezervisane avio karte možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

  • Kada plaćanje obavljate vikendom iz Srbije ili iz inostranstva, to možete učiniti Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije
  • Kada plaćanje obavljate iz Srbije tokom radne nedelje, karte pored Visa ili Master karticom možete platiti i na neki od sledećih načina: uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti, nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom, putem Raiffeisen web kredita ili putem sms-a ukoliko ste korisnik Telenor usluge PlatiMo.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA