Da li mi je potrebna viza za ulazak u Veliku Britaniju

Imam u planu da putujem za London od 08.-12.01. ali sa prijateljima iz Hrvatske i to avionom iz Trsta u slobodnoj režiji (bez agencije)....turistički. Pitanje glasi da li je meni potrebna viza jer sam ja državljanin Srbije?! I ne putujem direktno iz Srbije već iz Italije...Da li je uopšte moguće realizovati ovo putovanje? ...hitno mi je potrebna informacija...unapred hvala

ODGOVOR

Kao građanka Srbije, na teritoriju Velike Britanije ne možete kročiti bez vize. Možete bez problema otići do Italije, jer ona je u šengenu, ali sa aerodroma u Britaniji bi vas vratili nazad. Stupite u kontakt sa britanskom ambasadom u Beogradu kako biste videli šta vam je potrebno od dokumenata za dobijanje britanske vize. Ako se kojim slučajem predomislite i odlučite za let do Londona iz Beograda pogledajte link Najjeftinije avio karte do Londona.

Uputstvo za placanje iz Srbije pogledajte na ovom linku. Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom, ali imajte u vidu da morate biti registrovani na sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju i plaćanje online. Uniqa putno osiguranje za vaše putovanje možete ugovoriti na sledećem linku. Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata. Uverite se u to na linku Garancija. Jeftini smeštaj u Londonu potražite na linku Rezervacija hotela.

Ako Vam je potrebna moja asistencija prilikom rezervacije pozovite radnim danima u periodu od 09h do 20h, vikendom i praznicima korisnički servis ne radi, na sledeće brojeve:

  • +381-62-280029 - za pozive iz inostranstva ili sa mobilnih telefona
  • 0800-085-085 - za pozive iz Srbije, pri čemu je razgovor upućen sa fiksnog telefona besplatan

Pratite naše specijalne akcije i promocije avio karata na društvenim mrežama: Facebook i Twitter.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA