Dve avio karte Beograd London

Poštovani,
Imam dva pitanja. Prvo je kako da odblokiram svoj nalog na vašem sajtu? Piše da je blokiran zbog više neuspelih pokušaja logovanja. Drugo pitanje je vezano za avionske karte. Naime, kupio bih jednu povratnu kartu London-Beograd-London, i još jednu kartu u jednom pravcu Beograd-London. Karta u jednom pravcu bi trebala biti za isti dan, isti let za London, sediste do mog. Da li je tako nešto izvodljivo? Da li to sve mogu sa svog naloga da uradim i da unesem drugo ime putnika za kartu u jednom pravcu? Ili taj putnik mora da otvori svoj nalog i kupi kartu za sebe?
Hvala u napred na odgovorima, Miloš

ODGOVOR

Pošaljite nam na mail info@aerogaga.com korisničko ime sa kojim pokušavate da se logujete na naš portal da bi videli o čemu se radi i rešili vam problem.
Što se rezervacije avio karte tiče, ne morate biti logovani. Možete karte da kupite i bez naloga, ali ćete morati da uradite dve rezervacije posebno i to za povratnu avio kartu na linku Beograd London povratno putovanje, a za let u jednom smeru na Beograd London

Da bi sedeli jedan do drugog na letu Beograd London potrebno je da se na aerodromu Nikola Tesla čekirate zajedno i naglaste šalterskoj službenici da vam izda bording karte jednu do druge.

Ako Vam je potrebna moja asistencija prilikom rezervacije pozovite radnim danima u periodu od 09h do 20h na sledeće brojeve:

  • +381-62-280029 - za pozive iz inostranstva ili sa mobilnih telefona
  • 0800-085-085 - za pozive iz Srbije, pri čemu je razgovor upućen sa fiksnog telefona besplatan

Vikendom i za vreme praznika Call centar ne radi.

Na linku Plaćanje Visa ili Master karticom možete pogledati instrukcije za plaćanje iz inostranstva, ali u tom slučaju morate biti registrovani na sajtu i da preko svog naloga uradite rezervaciju i plaćanje online.
Ukoliko plaćanje želite da obavite iz Srbije kliknite ovde.
Kod nas su garantovano najniže cene karata za London što možete proveriti na linku Garancija.

Da pogledate i ponudu jeftinih hotela koje smo izdvojili za vas u saradnji sa booking.com kliknite na Rezervacija hotela u Londonu.

Uniqa putno osiguranje za vaše putovanje možete ugovoriti na sledećem linku.

Pratite naše specijalne akcije i promocije avio karata na društvenim mrežama: Facebook i Twitter.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA