Količina dozvoljenog prtljaga na letu Beograd London

Zdravo, putujem od 25.05. iz Beograda do Londona, ne znam koliko kilograma je dozvoljen prtljag, kao i kolika je doplata za prekoračenje?

ODGOVOR

Količina dozvoljenog prtljaga na letu Beograd London zavisi od avio kompanije i klase kojom letite. Ukoliko je karta kupljena na našem sajtu Aerogaga informacija o prtljagu za let koji ste izabrali stoji u detaljima rezervacije. 

cta pogledaj letove

Doplata za prekorečenje takodje zavisi od avio kompanije i datume putovanja. 

Ponudu letova za naredno putovanje pogledajte na linku Beograd London

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA