Presedanje na aerodromima u Velikoj Britaniji, tranzitna viza

Molim vas da mi kažete da li mi je potrebna tranzitna viza ako imam presedanje u Londonu? Idem iz Madrida do Londona, pa nakon nekih 2h sata u Temišvar. Hvala.

ODGOVOR

Putnici sa pasošem Republike Srbije, koji imaju presedanje na aerodromima u Velikoj Britaniji, moraju posedovati tranzitnu vizu (DATV – Direct Airside Transit Visa). Bez ove vize putnici ne mogu ući u tranzitnu zonu na britanskim aerodromima.

Sve informacije o vizama za Veliku Britaniju mogu se pronaći na sajtu UK Border Agency.

  • Putnici koji putuju u SAD, Kanadu, Australiju i Novi Zeland ne moraju da poseduje tranzitnu vizu (DATV).
  • Boravišna (Visitor Visa) je potrebna putnicima koji putuju u Republiku Irsku i na ostrvo Man, preko britanskih aerodroma

Za naredno putovanje odaberite let na linku Madrid Temišvar ili kliknite na žuto dugme. 

cta pogledaj letove

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA