Promotivne Jat avio karte do Londona

Koja je cena povratne karte sa taksama relacija London - Beograd - London za stipendiste Fonda za talente koji imaju 75% popusta? Polazak 11.4.2012., povratak 18.4.2012.

ODGOVOR

Popust za Jatove letove za mlade talente

Kao podrška stipendistima Fonda za mlade talente potpisan je ugovor o saradnji između avio kompanije Jat Airways i Ministarstva omladine i sporta, pa se avio karte sa popustom za stipendiste mogu kupiti samo na prodajnim mestima Jat-a.

Više informacija o mogućnosti kupovine avio karata sa popustom pogledajte na linku JAT popusti za stipendiste Fonda za mlade talente.

Promotivne Jat avio karte do Londona

U toku je JAT PROMOCIJA za letove do Londona, i do kraja februara možete da kupite avio kartu za putovanje u aprilu po promotivnoj ceni.

Cena povratne aviokarte do Londona za direktan Jatov let iznosi 19.934 dinara sa svim taksama.
Polazak iz Beograda je 11.04.2012. u 10.35h i u London stižete u 12.40h.
Povratak iz Londona je 18.04.2012. u 13.40h a u Beograd slećete u 17.25h.

Ovu ponudu možete pogledati na linku Promotivne aviokarte do Londona. Ukoliko vam ponuda odgovara, na istom linku možete online da rezervišete aviokartu, a plaćanje je potrebno obaviti do kraja dana.

Kupovina avionske karte preko interneta

Detaljno uputstvo kako da rezervišete aviokartu na našem sajtu pročitajte na linku Online kupovina.
Rezervisanu aviokartu možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

Plaćanje iz Srbije:

Plaćanje iz inostranstva - samo Master ili Visa karticom koja podržava plaćanje preko interneta, online, odmah nakon rezervacije

Avio kartu možete rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije. Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona naš broj telefona je +381-62-28-00-29.

Online rezervacija hotela u Londonu

Ako vam je potreban i hotelski smeštaj predlažem vam da kliknete na link Hoteli u Velikoj Britaniji i pogledate raspoloživost hotela u Londonu. Plaćanje možete obaviti preko našeg sajta online karticom, odmah nakon rezervacije.

Online naručivanje putnog osiguranja

Za putovanje u London poželjno je da imate i putno osiguranje, a možete ga sada naručiti na linku Uniqa putno osiguranje.
Popunite formular potrebnim podacima, mi ćemo vam poslati predračun za uplatu osiguranja za broj dana koji želite da provedete van Srbije, a nakon evidentirane uplate poslaćemo vam i polisu osiguranja na mail.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA