Rezervacija za let iz Beograda do Londona

Poštovani,
Da li možete da mi proverite da li je za mene urađena rezervacija za let iz Beograda do Londona za datum 22.08. Rezervaciju je trebalo da uradi moj poslodavac iz Engleske, ali sumnjam da je u pitanju prevara pa Vas molim da odgovorite na ovo pitanje.
Unapred sam Vam puno zahvalan, Andreja Mijatovic

ODGOVOR

Rezervaciju sa vašim imenom za let Beograd London za 22.08. nemamo evidentiranu tako da vaš poslodavac to nije do sada učinio.

Preporučujem vam da vi sami uradite rezervaciju na našem sajtu, a njima samo prosledite uputstvo za plaćanje.
Na taj način ćete biti sigurni da nije prevara u pitanju, a mi ćemo vam čim evidentiramo uplatu sa njihove strane poslati na mail elektronsku kartu sa kojom možete da letite.

Cena avio karte Beograd London za 22.08. iznosi 21.232 dinara. U cenu su uračunate apsolutno sve takse i nemate dodatne troškove. To je let preko Air Serbia avio kompanije koji traje 05:55.

Na linku Beograd London možete online rezervisati kartu za ovaj let.

Na gore navedenom linku možete pogledati i cene karata preko drugih kompanija i njihov red letenja.

Načini plaćanja

Rezervisane avio karte možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

  • Kada plaćanje obavljate vikendom iz Srbije ili iz inostranstva, to možete učiniti Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije
  • Kada plaćanje obavljate iz Srbije tokom radne nedelje, karte pored Visa ili Master karticom možete platiti i na neki od sledećih načina: uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti, nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom

 

Uniqa putničko osiguranje

Na sajtu možete online naručiti i putno osiguranje koje vam je neophodno za putovanje u inostranstvo.
Potrebno je samo da popunite formular na linku Uniqa osiguranje a mi ćemo vam nakon toga poslati predračun na email adresu.
Čim evidentiramo vašu uplatu poslaćemo vam polisu osiguranja na mail.

 

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA