Wizz Air Beograd London

Poštovani,
Molim vas da mi kažete koja bi bila najpovoljnija ponuda za povratnu avio kartu Beograd - London (polazak 18.juna, povratak 22.juna). U pretrazi izbacuje Wizzair ponudu za nekih 115 evra, ali me interesuje da li su takse uključene u tu cenu i koliki prtljag mogu poneti?
Hvala unapred na odgovorima na moja pitanja.
Srdačan pozdrav,
Ivan Ristović

ODGOVOR

Wizz Air je low cost kompanija i prtljag nije uračunat u cenu. Cena karte ne obuhvata ni obrok u avionu i on se dodatno plaća. Ukoliko želite da se čekirate na aerodromu to se doplaćuje, a možete uvek uraditi i online čekiranje pre putovanja na sajtu Wizz Aira i ono je besplatno. Cena prtljaga će vam biti prikazana na koraku gde unosite informacije o putnicima. Wizz Air avio kartu možete platiti isključivo kreditnom karticom Visa ili Master prilikom rezervacije.

Ukoliko ne želite da putujete low cost avio kompanijom, već regularnom kliknite na link Beograd Pariz i rezervišite kartu.

Avio kartu možete rezervisati i telefonom, radnim danima od 9h do 20h (od ponedeljka do petka):

  • ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije, besplatno nas pozovite na 0800-085-085
  • za pozive sa mobilnog telefona, naš broj je +381-62-280-029
  • ukoliko želite da nam pošaljete poruku na Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0

Ukoliko plaćanje želite da obavite iz Srbije za više informacija kliknite ovde.
Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom, ali imajte u vidu da morate biti registrovani na sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju i plaćanje online. Samo registrovanim članovima se omogućava da online plate avio karte.

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata za sve letove do Pariza. Uverite se u to na linku Garancija.

Da pogledate i ponudu hotela koje smo izdvojili za vas u saradnji sa booking.com kliknite na Rezervacija hotela.

Nudimo mogućnost i prevoza od/do aerodroma ukoliko dolazite sa juga Srbije. Za više detalja kliknite na Transfer od/do Aerodroma

Pratite naše specijalne akcije i promocije avio karata na društvenim mrežama: Facebook i Twitter (čeka vas puno iznenađenja).

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA