Wizz Air let za London

Poštovanje,
zanima me ako se kupi avionska karta za London preko vas, a let kompanijom Wizz Air da li postoji mogućnost promene datuma leta i da li je čekiranje na aerodromu stvarno 30e na šalteru Vizzair?
Hvala!

ODGOVOR

Promena avionske karte kupljene za kompaniju Wizz Air nije moguća. Tačno je da se čekiranje na aerodromu naplaćuje, pa je najbolje da sami uradite online čekiranje pre poletanja preko interneta da ne bi imali dodatne troškove.

Da pogledate ponudu i online rezervišete kartu za željeni datum putovanja kliknite na link Beograd London

S obzirom da je ovo low cost kompanija plaćanje možete izvršiti jedino Visa ili Master karticom i to odmah prilikom rezervisanja karte.

Avionsku kartu možete rezervisati i telefonom, radnim danima od 9h do 20h (od ponedeljka do petka) pozivom na broj +381-62-280029 iz inostranstva, odnosno na 0800-085-085 iz Srbije.
Ukoliko želite da nam pošaljete poruku na Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0

Call centar ne radi vikendom i za vreme praznika.

Obezbeđujemo garantovano najnižu cenu karte za London. Više o tome pročitajte na linku Garancija cene.

Organizujemo i transfer od/do aerodroma ukoliko živite na jugu Srbije. Za više detalja kliknite na Transfer od/do aerodroma Nikola Tesla

Rezervišite odmah i smeštaj za planirani datum putovanja na linku Hotelski smeštaj u Londonu. U toku je nasa akcija sa portalom booking.com pa su cene najniže moguće.

Pratite naše specijalne akcije i promocije avio karata na društvenim mrežama: Facebook i Twitter.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA